sunnuntai 1. heinäkuuta 2018

Taidekehystämö Hyvärinen - askartelijan ja taiteilijan aarreaitta! (Rovaniemi) Sis. etukoodin!

Taidekehystämö Hyvärinen on Liisa ja Pertti Hyvärisen vuonna 1975 perustama yritys, joka alunperin oli, kuten nimestä voi päätellä, erikoistunut kehystämiseen. Kehystäminen aloitettiin Korkalovaarassa olevassa autotallissa, mutta varsinainen liike avattiin vuonna 1978 nykyiselle paikalleen Jaakonkadulle. Samoihin aikoihin kehysvalikoiman lisäksi valikoimaan otettiin myös taidetarvikkeita. Askartelutarvikkeet puolestaan tulivat 80-luvulla. Liikettä pitää nykyään Hyväristen tyttäret Katja Ollakka ja Tarja Pikkupirtti.  

Taidekehystämö Hyvärinen on siinä mielessä itselleni ja varmasti myös monelle muulle rovaniemeläiselle tärkeä yritys, sillä Rovaniemellä askartelun erikoistarvikkeita on vaikea löytää. Toki joitakin perustarvikkeita saattaa isoista marketeista ja kirjakaupasta löytää, mutta askartelua enemmän harrastavalle markettien valikoimat eivät riitä. Ja onhan sitä toki verkkokauppoja, mutta joidenkin tuotteiden kohdalla on kiva nähdä tuote ihan livenä ja joskus ostokset ovat niin pienet, ettei nettitilausta halua tehdä sen takia. Ja tietysti aina on hyvä ja tärkeä tukea paikallista yritystä, joka on muuten myös yksi Likiliikkeistä!

Taidekehystämö Hyvärinen sijaitsee Rovaniemellä, osoitteessa Jaakonkatu 5, 96200 Rovaniemi. Liike on avoinna ma-pe 9-17 ja la 10-14. Tarkemmat yhteystiedot löydät täältä.

Tutustu myös Taidekehystämö Hyvärisen nettisivuihin, Facebook-sivuun ja Instagram-tiliin

Tässä julkaisussa keskityn esittelemään nimenomaan Hyvärisen askartelupuolta. Ihan kaikkea en saa tähän blogijuttuun mahtumaan, kuten hamahelmiä, tusseja, stansseja ja koristekuvioita. Valikoimaa on paljon! Mutta kurkataan liikkeeseen (etukoodi jutun lopussa):

 Taidekehystämö Hyvärinen Jaakonkadulta katsottuna, jonka puolella ikkunoissa valmiita askarteluja ja tarvikkeita. Toripuistikon puolella puolestaan, mistä monet kulkevat autolla ohi, näkyy enemmän tauluja ja kehyksiä. Jaakonkadulta löytyy myös muutamia parkkipaikkoja.

 Puu- ja pahvituotteita. Näitä on kiva esim. maalata ja koristella mieleisekseen.

 Helmiä, jotka ei kaikki suinkaan ole tässä!

 Leimasimia, mustetyynyjä, askartelumaaleja...

 Massoja ja tekstiilivärejä. Itse tykkään todella paljon silkkimassasta.
Aiheesta kirjoittamani blogijuttu löytyy täältä.

 Paperinaruja, fanttilankaa, huovutusvillaa, huopaa...

 Monenlaisia nauhoja. Taustalla näkyy myös vanhoja askartelulehtiä.

 Erilaisia kartonkeja ja papereita.

 Myös kalenterin tuunaajille on valikoimaa!

 Yksi erikoisuus, mitä ei ihan joka kaupasta löydy: kalkkimaalispray. Kalkkimaalia olen kyllä nähnyt Rovanimelläkin useammassa liikkeessä (lähinnä sisustusliikkeissä) myytävän, mutta sprayta en ole huomannut ainakaan, että oltaisiin mainostettu. Kuvassa näkyy myös esimerkkitöitä (kori ja metallinen pieni lastenvaunu), joita kalkkimaalisprayllä on maalattu.

 Askartelutarvikkeiden lisäksi myymälässä on hyvä valikoima erilaisia taidetarvikkeita.

Paljon erilaisia kehysvaihtoehtoja.Tiesitkö, että jokaisesta kehysvaihtoehdosta on mahdollisuus valmistaa myös peili? Kysy lisää Taidekehystämö Hyväriseltä!

Etukoodi!  Koodilla Venlan maailma saat Taidekehystämö Hyvärisen askartelutuotteista -20% alennuksen viikon 27 ajan, eli 2.-7.7.2018. Mainitsethan koodin kassalla ajoissa. Nyt on siis todella hyvä mahdollisuus ostaa esim. kivaa kesäpuuhaa itselle, lahjaksi, kerhoon, kursseille tms. Askartelu on kiva harrastus, joka toimii kaiken ikäisillä niin yksin, kuin porukassa! Kannattaa käydä ainakin katselemassa, sitä voi tehdä yllättäviäkin löytöjä!

1 kommentti:

  1. Ompas mielenkiintoinen ja monipuolinen valikoima, täytyy tulla katsomaan kun tulen kotiseudulle.

    VastaaPoista

Olit sitten tuttu tai tuntematon, kommentit ovat aina tervetulleita! :)