maanantai 2. heinäkuuta 2018

Magic Silver - kauniita koruja ja tyylikästä varainhankintaa

Magic Silver on kotimainen, erityisesti hopeakoruja myyvä yritys. Aiemmin Magic Silverin koruja myivät lähinnä kampaamot, kosmetologit ja muut kauneudenhoitoalan yritykset, mutta viimevuosina mukaan on tullut myös mahdollisuus varainhankintaan, sekä verkkokauppa.

Koruja on voinut siis pidemmän aikaa nähdä jälleenmyynnissä esim. kampaamoissa, kauneushoitoloissa tai muotikaupoissa. Jälleenmyyjät löytyvät tästä linkistä. Mikäli lähialueilla ei ole myyjää, voit myös suositella Magic Silverin tuotteita esim. omalle kampaajallesi. Mikäli suosittelemasi yritys päättää ottaa Magic Silverin koruja myyntiin, saat itse palkinnoksi peräti kolmet korvakorut! Lue lisää aiheesta täältä

Magic Silverin tuotteilla on mahdollista toteuttaa myös varainhankintaa. Varainhankinnalla tarkoitetaan tuotteiden myymistä, jossa samalla saadaan tuottoa esim. koulun, kerhon, urheiluseuran tms. tukemiseen. Magic Silverin varainhankinnalla voi ansaita parhaimmillaan satoja tai jopa tuhansia euroja, riippuen paljonko koruja myydään. Koruissa on 50% kate, eli jos myyjä myy 25 euroa maksavan korun, saa myyjä pitää 12,50 euroa. Monesti olen huomannut esim. oman kaupungin kirpputoriryhmissä myynti-ilmoituksia, jossa on mahdollisuus ostaa varainhankintaan hankittuja tuotteita. Yksikään ei ole vielä koruja myynyt, mutta olisi tosi kiva joskus päästä ostamaan näitä koruja! Lisäksi koruja voisi kaupata esim. omalle perheelle, sukulaisille, ystäville... Miehille voi vinkata ostamaan jotain naiselle lahjaksi. :) Voisin kuvitella, että ennen Joulua olisi hyvä mahdollisuus myydä tuotteita joululahjaksi. Miksi ei keväälläkin kesän juhliin tai valmistujaislahjaksi?

Ei jälleenmyyjää tai varainkerääjää? Ei hätää! Magic Silverillä on nykyään myös verkkokauppa kuluttajille! Verkkokauppaan tästä.

Seuraa Magic Silveriä myös Facebookissa. Sivulla on välillä mm. kivoja arvontoja! 
Magic Silver varainhankinan omalle Facebook-sivulle tästä.


Tuotetestissä muutamia Magic Silverin korvakoruja ja kynsiviiloja:

Tuplapallokorvakorut Double B Brilliant Blue. Todella kauniit ja kivat käyttää, mutta jonkun aikaa näitä käyttäessäni kiviä alkoi tippumaan jättäen tyhjän kolon koruun. Muuten kivat. OVH 39,90 e.

 Timanttiviuhka korvakorut ovat ihanan erilaiset! Koru jakautuu kolmeen osaan: ensin laitetaan yksittäinen timantti korvareijästä läpi, jonka jälkeen lisätään viuhkaosa korvan taakse. Korun viisi timanttia myötäilevät kauniisti korvalehteä. Lopuksi laitetaan vielä tavallisista nappikorvakoruistakin tuttu takaosa, jolla korvakoru pysyy kiinni. Nämä yllätti itseni erilaisuudellaan ja kauniilla ulkonäöllään. Omat suosikkini! OVH 29,90 e.

GoUp Big Diamond -korvakorut myötäilevät kivasti korvalehteä. Korvakoru on ikäänkuin U:n mallinen ja U pujotetaan korvasta läpi. Korua voi kevyesti puristaa, jotta se pysyy paremmin paikoillaan. Ihmettelen, miksi näitä korvakoruja ei näy enemmän ihmisillä? Nämä korvakorut valitsisin ehkä juhliin ja muihin tapahtumiin. OVH. 21,90 e.

 Sinivuokko-korvakorut ovat perinteiset tappikorvakorut. Kukat ovat kivan keväiset ja itse pidän näistä kivan muodon ja värin vuoksi. Koruja hankkiessa kannattaa huomioida tuotteen koko 13 mm, eli mistään ihan pienen pienistä korvakoruista ei ole kyse, mitä monissa korukaupoissa myydään. OVH 19,90 e


Lasisia kynsiviiloja on saatavana kahta eri kokoa, pieni 90mm ja iso 140mm useissa eri väreissä. Isolla on toki helpompi viilata, mutta pienikin on näppärä. Jos itse ottaisin Magic Silverin tuotteita myyntiin jonnekin, olisi kynsiviilat se tuote, mitä haluaisin myydä. Kynsiviila kun löytyy melkein jokaiselta naiselta ja miksi ei voisi toimia tarpeellisena lahjanakin? OVH. 12,90 ja 9,90 e.


Kiitos Magic Silverille yhteistyöstä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olit sitten tuttu tai tuntematon, kommentit ovat aina tervetulleita! :)