tiistai 15. toukokuuta 2018

Levyarvostelu: Saara Aalto - Wild Wild Wonderland + arvonta!

Ihailen älyttömästi ihmisiä, joilla on unelmia ja jotka pitävät haasteita huolimatta unelmistansa kiinni ja antavat kaikkensa unelmiensa toteutumiseen. Yksi näistä ihmisistä on Saara Aalto, joka on tullut suomalaisille tutuksi mm. Talent Suomesta, The Voice of Finlandista, Suomen euroviisukarsinnasta ja Uuden Musiikin Kilpailusta. Suomen lisäksi Saara tuli tunnetuksi Iso-Britanniassa järjestetyssä X Factor UK:ssa, joka toi Saaran uralle ihan uuden vaihteen: pian Saara sai kauan odotetun levytyssopimuksen ja Uuden Musiikin Kilpailu järjestettiin vuonna 2018 niin, että Saara olisi varma euroviisuedustaja. Uuden Musiikin Kilpailussa tarjolla oli 3 uutta Saara Aallon biisiä: Monsters, Domino ja Queens, joista voiton vei Monsters. Myös Domino oli tykätty, eikä Queenskaan ollut huono! Kaikki biisit näistä soivat edelleen itselläni päässä! Vaikka Monsters olikin euroviisufinaalissa toisiksiviimeinen, ei biisi tai esitys olleet missään tapauksessa huonoja! Finaaliin pääsy pelkästään oli iso asia ja finaalin ulkopuolelle jäi monia hienoja biisejä esityksineen. Ja kun miettii, millaisia Suomen kappaleet ja esitykset ovat yleensä olleet, niin kyllä Team Saara oli todella panostanut tämän vuoden viisuesitykseen - kiitos tästä! Toivottavasti Saara sai Euroviisujen myötä paljon uusia faneja ja lisänäkyvyyttä mm. vähän aikaa sitten julkaistulle Wild Wild Wonderland -levylleen.


Kappalelista ja omat arvioni kappaleista:
1. Monsters *****
2. HÄN ***
3. DANCE!!! ***
4. Queens ***
5. Half A Heart *****
6. Dance Like Nobody’s Watching *****
7. Sirens ***
8. Don’t Deny Our Love ***
9. My Touch - ****
10. Walking On Nails ***
11. Domino ****
12. Wild Wild Wonderland ***
13. No Fear (Bonus Track) **


***** = Todella hyvä, **** = hyvä, *** = ihan ok, ** = ei niin mieleinen, * = ei yhtään mieleinen. 

Kommentit levystä: 
Tyypillinen albumihan on sellainen, missä on 10 biisiä, jotka jakautuvat kolmeen osaan: hyvät, keskiverrot ja huonot biisit. Tälle levylle ensinnäkin pisteet siitä, että biisejä on peräti 13 ja yksikään biisi ei ole sellainen, että ajattelisi "voi luoja, ei tätä kestä kuunnella!". Itse kuvailisin albumia pirteäksi pop-albumiksi, joka on maustettu muutamalla kevyemmällä biisillä ja No Fear on bonusbiisinä ikäänkuin koristeena hyvässä drinkissä tai söpössä kuppikakussa. Mitä olen muiden mielipiteitä lukenut, albumista tykätään ja ei tykätä - mutta sehän on selvää, musiikkimakuja kun on niin monenlaisia. Itse tykkään ja toivon, että Saara on itse tyytyväinen levyynsä. Mielenkiinnolla jään seuraamaan, miten Saaran ura tästä jatkuu!

Kokonaisarvioni levystä: 3+/5.

Levyn perustiedot:
Artisti: Saara Aalto
Julkaistu: 4/2018
Tyylilaji: Pop
Levy-yhtiö: Warner Music

Osta levy:
Levykauppa Äx 
CDON
No Fear store

Kuuntele:
Spotify
iTunes

 
Arvonta! Voita Saara Aallon Wild Wild Wonderland -cd!
Osallistu arvontaan kommentoimalla Venlan maailma -blogi -Facebook-sivulla tämän levyarvostelun linkkiin. Kommentoijien kesken arvotaan 2 kpl Saara Aallon Wild Wild Wonderland -cd:tä! Kommentoijien joukosta arvotaan siis kaksi voittajaa. Osallistumisaikaa on la 26.5.2018 klo 23.59 asti. Osallistujien nimet kirjoitetaan netistä löytyvään valitse yksi nimi -koneeseen, josta napataan 2 arvottua nimeä. Voittajiin ollaan yhteydessä Facebook-viestillä ja palkinnot toimitetaan postitse. Palkinto postitetaan vain Suomeen. En vastaa mahdollisista Postin virheistä. Kiitokset Warner Musicille palkinnoista!

Kiitokset Warner Musicille yhteistyöstä!

Levyarvostelut perustuvat omaan, rehelliseen mielipiteeseeni. Wild Wild Wonderland on esimmäinen levyarvosteluni ja arvostaisin kommentteja, jos jutusta esim. puuttuu jotain, mitä olisi hyvä mielestänne olla.

3 kommenttia:

  1. Noi Euroviisuehdokkaat on tuttuja ja Saaran ääni toimii. Hyvällä tavalla erilaisia. Pystyy hyvin kuutelemab koko albumin eikä taatusti kyllästy vaan haluaa tanssia ja laulaa mukana. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

    VastaaPoista
  2. Vastaukset
    1. Hei, huomioithan, että arvonta on blogin Facebook-sivulla, missä osallistutaan kommentoimalla! :)

      Poista

Olit sitten tuttu tai tuntematon, kommentit ovat aina tervetulleita! :)