lauantai 28. toukokuuta 2016

Kesän vaatelöytöjä naisille Kauppakeskus Revontulessa

Rovaniemellä on 3 kauppakeskusta hyvin lähekkäin. Kauppakeskus Revontuli, Kauppakeskus Rinteenkulma (nämä kaksi kauppakeskusta ovat ihan vierekkäin), sekä Sampokeskus. Jokaisessa kauppakeskuksessa on omat hyvät puolensa ja pidän jokaisesta. Lähdin viettämään päivääni kaupungille tehden samalla juttua blogiini naisten kesävaatteista ja asusteista. Alla olevat kuvat ovat otettu tällä kertaa Kauppakeskus Revontulesta. Ehkä joskus tulevaisuudessa saadaan juttua myös muista kauppakeskuksista. :)

 Skopunkten

 Skopunkten on yksi suosikki kenkäkaupoistani. Harvoin kenkiä ostan, mutta kun ostan, niin yleensä käyn Skopunktenilta katsomassa ensin. Valikoimassa paljon kauniita kenkiä. Skopunktenilla on aina myös kiva tarjous: osta 3, maksa 2 tai osta 2, saat edullisemman parin -50%. Joskus olen hyödyntänyt tarjouksia mm. ystävän kanssa yhdessä tai ostanut itselle useammat kengät esim. töihin ja vapaa-ajalle.

JC
 
 JC on tunnettu farkkuihin erikoistuneena kauppana. Valikoimassa on paljon farkkuja, mutta myös muitakin vaatteita nuorekkaaseen makuun. Pisteet ystävällisille myyjille!

 Seppälä

 Revontulen Seppälä on todella tilava. Rovaniemeltä kotoisin olevalla Antti Tuiskulla on oma mallisto yhteistyössä Seppälän kanssa, jolle oli tehty oma nurkkaus.

 Ur&Penn

 Ur&Pennissä löytyy kivoja koruja ja kelloja. Itse tykästyin näihin ihaniin hapsukoruihin.

 Ihania korvakoruja. Liikkeessä on välillä myös hyviä tarjouksia.

 Seppeleitä näkyy tänäkin kesänä monissa kaupoissa.

 KappAhl

 KappAhlin kesävalikoimaa. Myös KappAhlille pisteet hyvästä asiakaspalvelusta!

 Ihania värejä!

Vinkki! Omistatko vanhoja vaatteita, tekstiilejä tai kenkiä? Tuodessasi KappAhlille suljetussa pussissa kuivia, puhtaita tekstiilejä, saat kiitoksena 5 euron arvoisen alennuksen, jonka voi käyttää, kun ostokset ylittävät 30 euroa. Kierrättäminen kannattaa! Lue lisää tästä.

 H&M

 Paitoja, shortseja, kasseja... H&M:llä on valikoimaa.

Ihana trikoomekko, mitä en kuitenkaan malttanut sovittaa tai ostaa. Pidän näistä mekoista, ovat mukavia päällä kesällä ja tässä mekossa vielä taskutkin.

Vinkki! Myös H&M:llä on vaatekeräys. Yhdestä pussillisesta vaatteita saat -15% alennuskupongin.

Tässä jutussa on näytetty vain hyvin pieni osa kauppakeskuksen liikkeistä ja valikoimista. Jutun kuvat on otettu toukokuun loppupuolella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olit sitten tuttu tai tuntematon, kommentit ovat aina tervetulleita! :)