sunnuntai 20. syyskuuta 2015

Hotelli Helka

Elokuussa aloin suunnittelemaan syyskuun matkaa Helsinkiin. Ensin tarkoituksena olisi käydä perjantaina Habitare-messuilla, jonka jälkeen menisin yöksi hotelliin ja lauantaina pitäisin VIP-kutsut. Tutkin eri varaussivustoja. mitä nyt televisiossa jatkuvasti mainostetaan ja ensimmäistä kertaa elämässäni varasin itse netistä itselleni hotellihuoneen. Varasin hotellin ebookerisilta, mutta en millään muista, miltä sivustolta sinne päädyin. Päädyin Hotelli Helkaan hinnan, sijainnin ja laadun perusteella. Yksi yö perjantaista lauantaihin yhdelle hengelle yhden hengen huoneessa sisältäen aamupalan maksoi 75 euroa. Maksoin kyseisen summan ennakkoon netissä pankkikortilla.

Hotelliin oli helppo mennä. Olin aikaisemmin katsonut kartasta hotellin sijainnin ja rautatieasemalta hotellille oli vain pieni kävelymatka. Ensivaikutelma heti vastaanotossa oli hyvä. Siisti, rauhallinen ympäristö, hotelliin meneminen oli helppoa ja henkilökunta mukavaa. Hotelli on aivan keskustassa, ja lähellä on mm. Kamppi, luonnontieteellinenmuseo ja K-market, mistä hain iltapalaa. Todella hyvällä paikalla siis.


Sain huoneen kerroksesta 5. Huone oli tavallista hotellihuonetta pienempi, mutta esim. laivan hyttiä isompi. Ihan riittävä yhdelle hengelle. Huoneessa oli kaikki olennainen mitä hotellihuoneessa pitääkin olla. Mukava sänky, hyvät vuodevaatteet ja peräti 2 reilua tyynyä, design huonekaluja, kirjotuspöytä missä tv, reilun kokoinen kaappi missä vedenkeitin + kahvia ja teetä sekä hauska "baarikaappi" Finlaysonin korissa. Korissa oli pari juomapulloa ja jotain pientä syötävää, en nyt muista mitä. Kylpyhuone oli pieni, mutta itselleni riittävä. Kylpyhuoneessa oli kaikki mitä normaalissa kylpyhuoneessa nyt on, plussana sanoisin ihan normaalin hiustenkuivaajan. Kylpyhuone voi jollekkin todella lihavalle olla ahdistavan pieni.
 

Aamiainen oli todella hyvä! Tarjolla oli mm. jogurttia, marjoja, moussea, hedelmiä, leipää lisukkeineen, nakkeja, lihapullia, karjalanpiirakkaa munavoineen... Paljon kaikenlaista oli tarjolla ja hyvää oli!
Ehdottomasti suosittelen kyseistä hotellia! Sopivalla hinnalla hyvää laatua ja vieläpä keskustasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olit sitten tuttu tai tuntematon, kommentit ovat aina tervetulleita! :)