tiistai 29. joulukuuta 2020

Jouluaatto 2020

Vuosi 2020 on ollut monelle varmasti poikkeuksellinen myös joulun vietossa koronan takia. Meitä se ei haitannut, sillä vietimme joulua tuttuun tapaan mieheni ja kissamme kanssa. Ainoa poikkeuksellinen asia tänä jouluna oli se, että mieheni oli ensimmäistä kertaa töissä jouluna. Mutta sekään ei ollut haitaksi, sillä vuoro oli lyhyt ja aikaa joulun viettoon jäi hyvin. Joulumme käsitti tuttuja puuhia: jouluisia tv-ohjelmia, jouluruokaa, lahjoja, sekä käynti hautausmaalla.

Aattoaamuun oli mukava herätä, kun ulkona oli satanut lunta!

Mieheni ollessa töissä kulutin aamupäivää katsomalla tv:tä ja juttelemalla äitini kanssa puhelimessa. Telkkarista tuli tuttuja klassikoita, kuten Joulupukki ja noitarumpu, sekä sitten ohjelmaa, mitä harvemmin tulee katsottua, esim. South Parkia. Illalla piti katsoa tietenkin Samu Sirkan joulutervehdys! Lisäksi Disney+ palvelusta löytyi mieheni rakastama Mikki Hiiren jouluaatto.

Sain aivan ihania joululahjoja, mistä jokainen tulee taatusti käyttöön!

Saimme jouluun mennessä kahdeksan joulukorttia. Ihania kaikki!

Jouluruoaksi oli mm. karjalanpaistia, porkkanalaatikkoa, maksalaatikkoa, kinkkua ja kalaa.

Pieni tekokuusemme kirjahyllyn päällä.

Hautausmaalla käyminen on jouluperinne, mutta asumme liian kaukana käydäksemme jouluna niiden omien läheisten haudoilla. Rovaniemen kirkon II hautausmaa on kuitenkin upea jouluisin, sillä kynttilöitä on paljon muistamassa sodassa kaatuneita.

Hautausmaalla käydessä tuli vilu, joten kotona maistui kaakao.

Toivottavasti joulunne sujui hyvin! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olit sitten tuttu tai tuntematon, kommentit ovat aina tervetulleita! :)