maanantai 7. tammikuuta 2019

Keitä Facebook-kavereitani ihailen ja miksi?

Viimeksi kun katsoin, olen Facebook-kaveri 156 henkilölle. Jotkut näistä kavereista ovat hyvinkin läheisiä, jotkut vanhoja tuttuja, jotkut sukulaisia ja jotkut ihan vain nettituttavia. Kun on pitkään seurannut ihmisiä, joita ei ole koskaan edes tavannut, tulee silti heistä jonkinlainen mielikuva lukuisten kuvien ja muiden päivitysten myötä. Joitain henkilöitä jopa ihailen joissakin asioissa.

Ajattelin järjestää Facebook-kavereilleni tällaisen pienen yllätyksen. Alla on kymmenen Facebook-kaveriani, joita tavalla tai toisella ihailen. Listassa on sekä hyvin läheisiä ihmisiä, että sitten sellaisiakin henkilöitä, joita en ole edes koskaan tavannut.

Jos olet listassa, tunnistat kyllä itsesi. Jos et ole, niin ei hätää, ihailen varmaan kaikkia jollain tapaa, kuten kaunista ulkonäköä, luonnetta, taitoja, arjessa jaksamista ym.

Mm. näitä Facebook-kavereitani ihailen:

A-S - Ihailen elämäntapojasi. Välität luonnosta ja eläimistä. Tykkäät laadusta ja kannatat kotimaisia yrityksiä. Lisäksi olet huomaavainen läheisiäsi kohtaan.

Ja-A - Arvostan sitä, että annoit aikoinaan mahdollisuuden edes tutustua, vaikka asuimme niin kaukana toisistamme. Olemme olleet jo useamman vuoden yhdessä, toivottavasti elämämme loppuun saakka. Rakastan sinua. 

Kuva: Pixabay.

Jo-A - Olet kirjoittanut useamman paksun fantasiakirjan. Kirjojen julkaisu on todella vaikeaa ja niin kuin joskus sanoit, etenkin fantasian. Hienoa, että lähipiirissä on oikea kirjailija! Toivon, että saat tulevaisuudessakin uusia ideoita, jotka päätyvät uusiksi kirjoiksi.

M-K - Olet varmasti Rovaniemen kissarakkain ihminen! Saisinpa itsekin joskus useamman oman kissan ja hoitokissoja, niin kuin sinulla!

Kuva: Pixabay.

M-T-M-N - Voisin kuvitella, että käsityöt ja valokuvaaminen ovat sinulle rakas harrastus? Lisäksi pidät ihanaa käsityökauppaa ja olet antanut mahdollisuuden tällaiselle vähän tuntemattomalle bloggaajalle tehdä yhteistyötä. Arvostan työtäsi ja antamistasi mahdollisuuksista kirjoittaa blogijuttuja!

N-S-S - Ihailen mielettömiä keräilykokoelmiasi, hienoja Halloween-juhliasi ja oli se tekemäsi piparkakkutalokin hieno! Jos asuisin vähän lähempänä, olisi kivaa tutustua oikeasti!

P-I - Olet julkaissut useita käsityökirjoja, joissa on paljon ihania ohjeita!

R-P - Monet puhuvat lapsena rupeavansa tekemään töitä eläinten kanssa, mutta harva sitä oikeasti toteuttaa. Rakkauttasi eläimiä kohtaan on ihana seurata!

Kuva: Pixabay.

T-S - Nostelet mm. kahvakuulaa ja liikut muutenkin paljon. Ihailen sitä, miten jaksat! Arvostan myös rakkauttasi kissoja kohtaan. 

Kuva: Pixabay

V-S - Olet ollut pitkään kuntoutujana ja ihailen suuresti sitä, miten jaksat. Toivottavasti saat kaiken tarvitsemasi tuen ja avun!

Jokaisessa meissä on jotain ihailtavaa - aina sitä ei tajua tai näe itse!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olit sitten tuttu tai tuntematon, kommentit ovat aina tervetulleita! :)