perjantai 5. tammikuuta 2018

Tunnelmia Vain elämää live - kausi 7 -konsertista 29.12.2017

Kauden 7 Vain elämää -konserttia vietettiin Hartwall Areenalla 29.12.2017. Konsertista järjestettiin myös lisäkonsertti seuraavana päivänä. Olin itse mukana ensimmäisessä konsertissa äitini, siskoni ja siskon tytön kanssa. Odotin konserttia todella kovasti ja olin (ja olen edelleen) todella onnellinen, että sain konserttiin seuraa mukaan. Monesti olisi vaikka mitä tapahtumia, mihin haluaisi mennä, mutta aina on joku ongelma: lähteekö kukaan seuraksi? Missä konsertti sijaitsee? Tuleeko matkakuluja? Onko edes lippuihin varaa? Ajattelin, että tämä konsertti on sellanen kerran elämässä -kokemus, jota muistellaan vielä pitkään. Olen aikaisemmin käynyt kauden 3 Vain elämää -konsertissa, joka oli niin hieno kokemus, että uskalsin odottaa myös kauden 7 konsertista vähintään yhtä hienoa. Ja hieno kokemus se olikin! 

Vähän jäi harmittamaan konsertin kappalejako. Esimerkiksi Tonin biisejä soitettiin peräti kaikki 6, Kaija Koon 5, Sannin 5 ja Cheekin 4. Jari Sillanpään kappaleita soitettiin 3, Juha Tapion kappaleita soitettiin vain 2, samoin kuin Jenni Vartiaisen. Olisin todella kovasti halunnut kuulla esim. Jari Sillanpään version kappaleesta Parempi mies, Sannin version kappaleesta Malagaan, sekä Kaija Koon version kappaleesta Rakastettuni ja/tai Suru on kunniavieras. Mutta niinhän se on, että koko kausihan oli hyvä, eikä millään voi koko kauden kappaleita soittaa, mutta silti kappalejako ihmetytti. Iltalehdessä uutisoitiin myös konsertin "mauttomasta lopusta", jota itsekin hieman ihmettelin. Mitä ihmettä esim. gladiaattorit tekivät lavalla? Toisaalta, ehkä se kuului loppulaulun teemaan: "Oi mikä ihana ilta, voi tapahtua mitä vaan, hän tapaa monta ystävää, mut toivoo että tapais jonkun, joka olis vielä enemmän".


Alla muutamia ottamiani kuvia konsertista. Olimme alakatsomossa 119 rivillä 4, jos mietit, mistä kohtaa nämä kuvat on otettu. 

Ethän kopioi kuvia! Tekijänoikeusrikkomus on rikos!Cheek laulamassa Jumalaa.

"Ooo ooo ooo se kuin oot..." - Juha Tapio

"Minussa on ongelma, jokin virhe ohjelmoinnissa..." - Sanni

Esiintymislava oli 360 astetta, eli artistit pääsivät esiintymään joka suuntaan. Monissa etenkin nopeissa kappaleissa artistit liikkuivatkin paljon ja kuvien ottaminen oli vaikeaa. Esim. Jennistä en montaa hyvää kuvaa saanut menevien kappaleiden aikana.

Jokainen artisti sai valtavan suosion, mutta esim. Jari Sillanpään kohdalla suosio näkyi hieman muita artisteja enemmän.

Jari Sillanpään Dementia-esitys oli viihdyttävää katseltavaa.

Vaikka Apocalyptica ei ollutkaan konsertissa mukana, Sannin Kelpaat kelle vaan oli kaunista kuunneltavaa ja katseltavaa.

Nyt en kyllä muista, mitä kappaletta Kaija Koo mahtoi laulaa, kun Sanni on taustalla niin fiiliksissä? Taisi olla Valot pimeyksien reunoilla.


Toni Wirtanen on niin rock! Hyvä valinta tähtivalmentajaksi tulevaan The Voice of Finland kauteen!
Joskus täytyy kyllä Apulannankin keikalle päästä.

Mikäköhän biisi tässä mahtoi olla menossa? :)

Yksi iso toiveeni täyttyi, kun Jenni Vartiainen ja Kaija Koo lauloivat Sydän vähän kallellaan kappaleen yhdessä. Tunnelma oli ihanan koskettava.

Illan viimeinen kappale oli J. Karjalaisen Oi mikä ihana ilta, jonka aloittivat Cheek ja Juha Tapio. Myöhemmin myös muut artistit liittyivät lauluun mukaan ja lavalle nousivat kaikki illan aikana esiintyneet henkilöt. Vain elämää artistien lisäksi lavalla oli luonnollisesti bändi, sekä taustalaulajia ja tanssijoita. Lavalla nähtiin myös mm. artistivieraita, muutama gladiaattori sekä "tervetuloa Satulinnaan" äänen takana oleva mies!

Kiitos äiti, sisko ja siskon tyttö, kun lähditte mukaan!
Konsertti oli ihan huippu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olit sitten tuttu tai tuntematon, kommentit ovat aina tervetulleita! :)