lauantai 29. heinäkuuta 2017

Kurkistus Orimattilan Megamyynti Areenaan

Vierailimme Orimattilan Megamyynti Areenalla 26.7.2017. Olimme lomalla vanhempieni luona Nokialla, josta teimme päiväretken Orimattilaan. Päiväretki käsitti shoppailua Megamyynti Areenalla, eläimien katselua kotieläinpuistossa, sekä tietenkin geokätköilyä. Päällimmäinen syy, miksi Megamyynti Areena herätti kiinnostukseni, oli paikan iso käsityöosasto. Käsityötarvikkeiden lisäksi oli kiinnostavaa nähdä, miten iso on Suomen suurin outlet ja tekisikö sieltä ehkä jotain löytöjäkin? Tässä jutussa käsittelen Megamyynti Areenaa noin yleisesti. Megamyynti Areenalla sijaitsevasta Kässä-Pussista on tulossa oma juttunsa, jossa on myös kiva arvonta! :)

Megamyynti Areena sijaitsee osoitteessa Kankaantie 13, 16300 Orimattila. Löysimme paikan hyvin navigaattorilla ja tien varressa oli iso opaste, mistä Megamyynti Areenalle käännytään. Jos mietit kummalle parkkipaikalle menet, vasemmalle vai oikealle, mene vasemalle, niin pääset tämän näköiselle sisäänkäynnille. Megamyynti Areena on avoinna ma-pe 10-19, la 10-17 ja su 12-17. Lisää infoa tästä.

Megamyynti Areena oli suurempi kuin osasin odottaa ja valikoimaakin oli vaikka mitä. 
Tässä saunatuotteita.

Voisin hyvin kuvitella Megamyynti Areenan sopivan esim. ensimmäistä kertaa omilleen muuttavalle. Keittiötarvikkeista saattaa tehdä hyviä löytöjä!

Miesparkki saattaa huvittaa, mutta on hyvä keksintö! Oma miehenikin parkkia testaili, kun itse olin lankaosastolla. Parkissa oli kuulemma ainakin Moottorilehtiä ja kuten kuvasta näkyy, sohvia ja juoma-automaatti. Kuvan mies ei ole nukkumassa. :)

Mallinuket outlet-lookeissaan. 

Lankamaailma Ilon valikoimissa on paljon mm. teeteen lankoja. Kun tämän kuvan kuvauspaikalta käännyttäisiin oikealle, oltaisiin Kässä-Pussin alueella, josta tulossa oma juttunsa. Kässä-Pussissa on tietyt langat, mitä sullotaan pusseihin ja langat myydään pussin hintaan. Lankamaailma Ilossa puolestaan voi ostaa lankoja yksitellen tai tietynlaisin vaihtelevin pakettitarjouksin.

Vieraillessamme Megamyynti Areenalla kaikki Lumenen tuotteet olivat -50% alennuksessa. 
Huomasin myynnissä myös lahjapakkauksia, joita esim. joulun aikoihin myydään. 
Jos siis lahjapakkauksia etsit, täältä niitä löytyy!

Myös Iberon korut herättivät kiinnostukseni. Kaikki korut olivat tarjouksessa 2 e kappale.

Kassojen lähettyvillä oli jos jonkinlaisia herkkuja!

Omia ostoksiani ja hintaesimerkkejä:
I love huulikiillot 1 e / 2 kpl tarjous
Almina lanka 2,55 e / kerä
Lumene kasvovoide 9,50 / purkki (norm. 19,00 e, alennus -50%)
Lumene kasvovesi 4,50 e / pullo (norm. 9,00 e, alennus -50%)
Pohjanmaan pastilli 0,99 e / pussi
Ibero rannekoru 2 e / kpl (norm. 9,90 e, kaikki Ibero-korut 2 e / kpl tarjous)

Oliko paikka käymisen arvoinen / suosittelenko? Oma päiväni ainakin oli kiva, kun Orimattilassa on myös muutakin tekemistä kuin Megamyynti Areenalla käynti. Megamyynti Areena oli kiva osansa ja voisin hyvin kuvitella käyväni Areenalla toistekin. Koska itse asun niinkin kaukana, kuin Rovaniemellä, taitaa vierailut ajoittua juurikin kesälomien aikoihin, kun on aikaa reissailla pitkin Suomea. Mutta jos lähempänä Orimattilaa asuu, miksei päivä Orimattilassa voisi olla ihan joku viikonloppukin kiva ajatus? Mikäli lapsia on mukana, on Megamyynti Areenalla myös lastenvaatteita ja leluja, ja jos koko perheen retkikohdetta Megamyynti Areenan lisäksi miettii, löytyy Orimattilasta myös kiva kotieläinpuisto. Voisin kuvitella Megamyynti Areenan myös hyvänä ja edullisena joululahjojen ostopaikkana. Suosittelen etenkin naisille ja tarjousten ystäville.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olit sitten tuttu tai tuntematon, kommentit ovat aina tervetulleita! :)