keskiviikko 21. kesäkuuta 2017

Kesälomatunnelmia 2017 osa 1 - Virtasalmi, Nokia, Powerpark, Sastamala

Vaikka en itse varsinaisesti kesälomaa vietä (en ole työelämässä), niin kyllä omatkin lomatunnelmat nousevat, kun miesystävän kesäloma alkaa. Sitä on niin iloinen toisen puolesta: vihdoinkin on yhteistä aikaa ja voi matkustaa pitkin Suomea ja tehdä vaikka mitä kivaa yhdessä! Kesäkuun ensimmäiset päivät otimme ihan rennosti kodissamme Rovaniemellä. Lähdimme 8.6. kohti etelää, ensin Virtasalmelle miesystäväni vanhempien luo ja sitten omien vanhempieni luo Nokialle. Ensimmäinen kesälomareissu sisälsi mm. rakkaita lemmikkejä, aikaa perheen kanssa, geokätköilyä, shoppailua ja reissun Powerparkkiin!

 Ensimmäinen etappimme oli Virtasalmella miesystäväni vanhemmilla, jossa asustaa myös ihana Ella-koira.

 Virtasalmella kävimme myös veneilemässä ja kurkkaamassa, mitä eräälle saarelle kuuluu, josta löytyy myös miesystäväni tekemä geokätkö.

 Virtasalmelta matka jatkui Nokialle, josta kävimme mm. Lempäälässä, Tampereella ja Härmässä sijaitsevassa Powerparkissa. Matkalla Powerparkkiin pysähdyimme Kauhavalla ja kävimme Tuulia Designin ihanassa myymälässä. Myymälä sijaitsee Kauppakeskus Vallesmannissa, joka muuten sijaitsee hyvin lähellä Lankavan myymälää!

 Emme olleet kumpikaan aikaisemmin käyneet Powerparkissa, joten paikka oli kummallekin täysin uusi kokemus. Tykkäsin paikasta kovasti. Kivoja laitteita riittävästi, hienoja rakennuksia, siisti paikka ja käydessämme keskellä viikkoa oli vielä lyhyet jonotkin. Rahaahan reissuun meni kokonaisuudessa paljon, mutta hienot muistot jäivät!

 Yhtenä päivänä vietimme yhdistettyä geokätköily-hautausmaakierrospäivää. Kätköjä löytyi mukavasti mm. Karkusta, jossa on tämä sodanajan naisten muistomerkki.

 Arska (takana) ja Iines (edessä) ottavat kesästä kaiken ilon irti ja nauttivat olostaan. Arska täytti tänä keväänä 10 vuotta ja Iines on parisen vuotta nuorempi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olit sitten tuttu tai tuntematon, kommentit ovat aina tervetulleita! :)