maanantai 14. maaliskuuta 2016

Omia ja blogin kuulumisia: 10 000 kävijää, kiitos!


Tällä hetkellä itselleni kuuluu ihmeen hyvää. Olen päässyt useassa asiassa eteenpäin ja kevääksi on suunnitelmia ja tavotteita vaikka mitä: niin omassa elämässäni kuin blogissakin.

Kirjoitan tätä postausta parhaillaan talven ihmemaassa: lapissa. Tarkemmin Rovaniemellä. Vielä vuosi sitten Rovaniemi oli paikka, jossa olin kyllä useita kertoja käynyt, mutta en ollut perehtynyt kaupunkiin niin erityisesti. Nyt tilanne on toinen. Olen 10 kuukautta ollut kaukosuhteessa juurikin Rovaniemeläisen miehen kanssa ja olen todella tykästynyt kaupunkiin. Tarkoituksena olisi muuttaa Rovaniemelle keväällä tai viimeistään kesällä. Muutto n. 700 km päähän omasta perheestä ja tutusta ympäristöstä tulee olemaan valtava muutos. Iso muutos tulee olemaan myös isompaan asuntoon muutto ja ettei asu yksin. Pyrin saamaan siirron nykyisestä koulustani Rovaniemelle, joten ei voi muuta, kuin toivoa parasta, että saan opiskelupaikan syksyksi. Tavoite tietysti on, että saisin elämälleni uuden, hyvän alun ja olisin onnellinen.
 
 Maisemia Rovaniemeltä helmikuussa.

Muutto Rovaniemelle tulee hyvin todennäköisesti näkymään myös blogissa. Aikasemmin juttuja on tullut erityisesti Tampereen alueelta, joten Tampere jää vähemmälle ja Rovaniemi tulee näkymään entistäkin enemmän. Tottakai tulen Tampereellakin käymään ja matkustamaan ympäri Suomea, joten kyllä muutakin, kuin Rovaniemi juttuja on tulossa. :) Monenlaisia juttuja ja suunnitelmia blogiin on työn alla. Varmuudella lähiaikoina on juttua tulossa käsitöistä ja käsityökirjallisuudesta. Tavoitteenani on lisätä erilaisia kirjallisuusjuttuja ja monipuolisesti kaikkea muuta, mitä elämääni liittyy. Ehkä muuton yhteydessä saadaan vähän sisustamistakin mukaan blogiin. Ehkä uusi kaupunki tuo myös uusia harrastuksia tullessaan.

Juttuja mm. virkkauskirjoista tulossa pian.

Helmikuussa blogissa rikottiin parikin ennätystä. Juttu Hertta-kukkarosta nousi blogin kaikkien aikojen luetuimmaksi jutuksi ja koska lukijoita jutulla oli niin paljon, se näkyi myös blogin koko olemassaoloajan kävijämittarissa.

10 000 kävijää ylittyi, kiitos siitä lukijoille, yhteistyökumppaneille,
blogin avustajille ja kannustaville ihmisille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olit sitten tuttu tai tuntematon, kommentit ovat aina tervetulleita! :)