keskiviikko 13. tammikuuta 2016

2015 - Elämän ja blogin parhaat hetket

Elämä
 
Miesystävä - Vaikka meillä välimatkaa onkin n. 700 km, on silti kyseessä paras parisuhde, missä olen ollut. Tätä kirjoittaessani olemme seurustelleet 8 kuukautta. Olen älyttömän onnellinen ja kiitollinen joka päivä, että olen löytänyt jonkun, joka rakastaa aidosti ja jonka kanssa voi ajatella tulevaisuuttakin. Tarkoituksenani olisi muuttaa miesystäväni luokse, kun sopiva tilaisuus tulee. Toivottavasti pian.

Uudet tuttavuudet - Vuonna 2015 tapasin valtavasti uusia kivoja ihmisiä. Miesystävän perhe, VIP-illassa tavatut naiset, uusia oppilaita ja henkilökuntaa koulussa, harrastusten myötä tavatut uudet tuttavuudet... Toivon todella, että näistä uusista tuttavuuksista löytyy myös oikeita kavereita, joiden kanssa ollaan yhteydessä paljon myös tulevaisuudessa! :)
 
Glitterin VIP-illassa uusien tuttavuuksien kanssa syyskuussa.

Koulu - Keväällä tapahtui paljon. Normaalia opiskelua, ensimmäinen työssäoppiminen ja näytöt, ensimmäinen lukuvuosi päättyi, ensimmäinen saamani stipendi... Keväällä oli sekä epäonnistumisia, että sitten onnistumisia, joita taas muistelee hyvillä mielin.

Matkat, uudet paikat ja kokemukset - Etenkin kesälomalla matkustelin paljon ympäri Suomea ja tuli käytyä monessa uudessa paikassa ja koettua paljon uutta. Rovaniemi, Virtasalmi, Vantaa, Helsinki, Tuusula, laivamatka... Kaikki ihan mahtavia kokemuksia!

Lähdössä Rovaniemelle kesäkuussa.

Elämän arkiset hyvät asiat - Koti, perhe, ystävät, opiskelupaikka, rahaa elämiseen...

Blogi

Kehittyminen bloggaajana - Erilaisia juttuja, tapoja kirjoittaa, kuvia... Erityisesti oikeinkirjoitus on parantunut paljon.

Uusi ulkoasu - Ulkoasua muutettiin hieman eri värisävyllä ja lisättiin ensimmäinen banneri.

Ennätykset - Viime vuonna julkaistiin juttuja enemmän kuin aikaisempina vuosina, joka näkyy myös kävijämäärissä ja lukijoissa. Juttu, jossa kävin kampaajalla, nousi blogin kaikkien aikojen luetuimmaksi jutuksi. 


Uutta hiustyyliä elokuussa.

Yhteistyöt - Vaikka en olekaan mikään erityisen suosittu bloggaaja, silti erilaisia yhteistyökuvioitakin on ollut. Joistakin yhteistyökuvioista on hyötynyt myös lukijat mm. alennuskoodeilla.

Messuille bloggaajana - Oli huikeaa päästä ensimmäistä kertaa Suomen kädentaidot messuille bloggaajana. Toivottavasti samanlainen mahdollisuus tarjotaan myös vuonna 2016!


Vuosi 2015 oli upea. Toivottavasti 2016 vuodesta tulee vähintään yhtä upea. 
Tavotteita ja unelmia löytyy paljon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olit sitten tuttu tai tuntematon, kommentit ovat aina tervetulleita! :)