perjantai 6. marraskuuta 2015

Syyslomatunnelmia


Syysloma tuli enemmän kuin tarpeeseen. Jotenkin syksy, pimeys ja koulustressi on laittanut vähän mieltä maahan. Oli ihanaa, kun sai edes viikon lepäillä ja tehdä asioita mistä tykkää. 
 
Asia mistä eniten pidän maailmassa, on miesystävän kanssa vietetty aika, ja oikeastaan sitä syyslomani olikin. Aluksi vietimme aikaa omassa kotiympäristössäni käyden vanhemmillani ja viettämällä aikaa luonani.

Alkuviikosta lähdimme miesystäväni kanssa puolestaan hänen vanhempien luokse Virtasalmelle. Matkalla kävimme muutamilla geokätköillä sekä Pandan tehtaanmyymälässä Vaajakoskella. Pihassa oli todella suloinen jättipanda, olisin halunnut sen mukaani! Itse myymälä oli aika pieni, mutta todella täynnä Pandan tuotteita, kuten suklaata ja lakritsaa. Väkeä oli paljon. Perustuotteiden lisäksi myymälässä oli myös ns. 2-laadun tuotteita myynnissä. En ostanut paljon mitään, mutta en usko, että niissä 2-laadun tuotteissa muuta "vikaa" on kun esim. mitta tai muoto. Pari ihan perus suklaalevyä ostin kuitenkin tuliaisiksi. No okei, toinen tuliaisiksi, toinen itselle. ^^

Pienessä Virtasalmen kylässä haisi p... No, haisi. Tiedättehän sen lannan hajun, mitä pelloille levitetään? Eihän se taloon sisälle haise, mutta kun ulos meni, niin kyllä hetken kesti tottua. Kyllähän siellä maalla välillä ihan mielellään poikkeaa. Mieheni perheellä on ihana Ella-niminen koira, jota on niin kiva rapsutella ja viettää aikaa. Pelasimme myös lautapelejä, mm. menolippua, mihin tykästyin kovasti. Ilma oli viileää, mutta siitä huolimatta menin mieheni seuraksi ulos, kun hän vaihtoi autoonsa talvirenkaita. En tiedä sitten, vilustuinko siinä vai mistä johtui, että rupesi flunssan oireet iskemään.


Kun olimme pari päivää olleet maalla, oli aika palata takaisin. Tarkoituksena olisi ollut, että olisimme torstaina lähteneet Vantaalle ja olisin käynyt perjantaina ystävieni kanssa I love me-messuilla, mutta koska olin kipeä, jätettiin se reissu väliin. Koska en tiedä, mistä oireeni johtuivat, en halunnut ottaa riskiä, että tartuttaisin jonkun tai olisin todella väsynyt. Sen sijaan otimme mieheni kanssa rennosti ja kävimme kätköilemässä. Jotkut kätköt olivat todella upeilla paikoilla, tai ainakin lähellä upeita paikkoja, ja sain paljon hyviä kuvia.
Päivät kuluivat ihan liian nopeasti. Olisin mielelläni jatkanut lomaa vielä viikon tai useamman. Rehellisesti arkeen paluu hieman ahdistaa, mutta ei auta kuin yrittää parhaansa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olit sitten tuttu tai tuntematon, kommentit ovat aina tervetulleita! :)