keskiviikko 15. heinäkuuta 2015

Chocolate Bar Maker


Yhtenä päivänä Facebookkia selaillessani huomasin CoolStuffin mainoksen Chocolate Bar Makeristä, eli toisin sanoen pakkauksesta, joka sisältää tarvikkeita omien suklaapatukoiden valmistukseen. Mietin, että omia suklaapatukoita voisi olla hauska tehdä ja päätin kokeilla tuotetta. 
 
Chocolate Bar Maker on hyvin yksinkertainen. Suklaapaloja laitetaan mikroon sulamaan pakkauksessa mukana tulleeseen pursottimeen. Itse ostin ihan perus Marabouta ja sulatin sitä 8-9 palaa yhteen isoon suklaamuottiin. Pienempään piisaa 4-5 palaa. Hyväksi muistisäännöksi keksinkin, että yksi levy Marabouta piisaa sopivasti kahteen isoon ja kahteen pieneen suklaapatukkaan. 

Koska paketissa on 4 muottia, kokeilin neljää erilaista suklaata: Yhteen tähtien mallista strösseliä, toiseen sinistä raeströsseliä, kolmanteen salmiakkikarkkeja ja neljänteen suolapähkinöitä. Mahdollisuudet suklaapatukoissa on siis aivan rajattomat. Miesystäväni ehdottikin vitsillä, että suklaapatukan sisään voisi halutessaan pistää vaikka nakin tai sipulia (yök). Aloitin ensin pistämällä muottien pohjalle strösseliä/karkkeja/pähkinöitä, jonka päälle pursotin suklaata. Pienempiin muotteihin laitoin ensin kuviolevyt, joista tuli hauska pinta suklaaseen. Sydänsuklaat ovat mainio idea esim. ystävänpäiväksi. Kun suklaa oli pursotettu muotteihin, ne laitettiin pakastimeen. En nyt muista tarkalleen kauanko niitä pakastimessa pidin, ehkä puolisen tuntia – tunti? Sen jälkeen siirsin ne jääkaappiin odottamaan tarjoilua. Suklaita ei kannata kovin aikasin pistää huoneenlämpöön tarjolle, sillä ne sulavat äkkiä käsiin. 


Strösselit ovat nättejä koristeita, mutta ei erityisemmin maistunut suklaassa. Salmiakit puolestaan olisivat saaneet olla jonkinlaisena rakeena tms. Kokonaiset karkit eivät oikein toimineet mielestäni. Suolapähkinät puolestaan mielestäni toimi todella hyvin. Heti kun suklaat oli syöty, rupesinkin miettimään jo, mitä kaikkea suklaaseen voisikaan kokeilla? Popcornia, erilaisia karkkeja, maapähkinävoita, marjoja, pähkinöitä? Mahdollisuudet ovat rajattomat. Eikä suklaan tarvitse olla välttämättä sitä Maraboun perussuklaata.

Hintaa pakkauksella on 19,90 e. Itse ajattelen että tuote voisi olla jotain 10-15 euroa, mutta ehkä tuote tulee joskus tarjoukseen? Harmi, että pelkkiä muotteja ei voi hankkia yksitellen lisää, niille olisi nimittäin tarvetta jos haluaa tehdä suklaapatukoita enemmänkin.

Jos omien suklaapatukoiden valmistaminen houkuttaa, voi Chocolate Bar Maker olla kokeilemisen arvoinen juttu. Uskoisin että myös lapset innostuisivat tästä!

 

Pakkauksen sisältö:
- Pursotin
- Koristelusuutin pursottimeen (Puuttui pakkauksestani!)
- 2 Isoa suklaamuottia
- 2 Pientä suklaamuottia
- 3 Kuviolevyä (Käyvät pieniin suklaamuotteihin)
- 4 Käärepaperia
- 2 Täytemuottia
- Etikettitarroja
- Käyttöohjeet (Englanti, ruotsi, norja, tanska)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olit sitten tuttu tai tuntematon, kommentit ovat aina tervetulleita! :)