maanantai 1. toukokuuta 2017

Esittelyssä Tähtikortti + pika-arvonta!

Jo jonkun aikaa olen kaivannut myös Rovaniemelle jonkunlaista, vähän Cityshopparin tyylistä etukorttia. Jostain syystä päädyin yhtenä päivänä Tähtikortin nettisivuille. Kyseessä on 20 euroa maksava etukortti, jota myyvät mm. koulut, päiväkodit, urheilujoukkueet ja yhdistykset. Kortin hinnasta puolet, eli 10 euroa, menee myyjälle, jolloin saadaan varoja esim. luokkaretkeen tai harrastematkaan. Jo siis pelkästään kortin ostamisesta tulee hyvä mieli, kun tietää, mitä rahalla tuetaan. Hyvä mieli tulee myös itse kortista, jolla kortin omistaja saa monenlaisia etuja, esim. ravintoloista, museoista tai myymälöistä. Kortti on voimassa vuoden, aina kesäkuun alusta toukokuun loppuun, joten uuden tähtikortin edut ovat pian alkamassa! Mikäli tähtikortin ostaa nyt, saa kaupan päälle edellisen tähtikortin, jota voi hyödyntää vielä toukokuun 2017. Kun kysyin, keltä tätä korttia saa, sain yhden myyjän tiedot Rovaniemeltä. Kun koulut ja harrastukset taas syksyllä alkavat, Tähtikortti voisi olla hyvä vaihtoehto varainhankintaan. Etujahan on myös Oulun, Kokkolan, Seinäjoen, Vaasan, Jyväskylän ja Kainuun alueella, eli kannattaa tutustua etuihin myös näillä alueella!


Muutamia suosikkejani Tähtikortin eduista:
Iittala Outlet - 20% alennus normaalihintaisista tuotteista (1- ja 2- laatu)
Arktikum -  2€ alennus aikuisten pääsylipun hinnasta
Korundi -  1€ alennus aikuisten pääsylipun hinnasta
Lemmikkieläinliike Jälki -  15% alennus kaikista normaalihintaisista lemmikkien leluista
Pancho Villa - 10% alennus lounaasta (kaikki vaihtoehdot)

Kaikki kortin edut ovat nähtävissä Tähtikortin nettisivuilta ja kortin takana on QR-koodi, joka ohjaa Tähtikortin nettisivuille älypuhelinta käyttäessä.

Tähtikorttia myy:
Rovaniemi: Woman Volley / Jessica Kosonen / Yhteydenotot Facebook viestillä 31.5.2017 asti.
Mikäli tiedät tähtikorttimyyjän ja haluat maininnan tähän juttuun, laitahan viestiä! :) 

Pika-arvonta - voita tähtikortti!
Ilokseni sain peräti 4 kpl tähtikortteja arvottavaksi! (Yksi palkinto sisältää kaksi korttia, jossa on sekä uusi, että vanha, vielä toukokuun voimassa oleva tähtikortti. Perjaatteessa kortteja on siis 8, mutta palkintoja 4.) Korteista kaksi arvon blogissani, kaksi puolestaan blogini Facebook-sivulla. Kaksi erillistä arvontaa siis, johon voi kumpaankin kuka tahansa osallistua, mutta jotta kortti saadaan mahdollisimman monelle, sama henkilö ei voi voittaa kummassakin arvonnassa. Blogiarvonnan säännöt ovat edellisistäkin arvonnoista tutut. Lähetä siis nimesi tai nimimerkkisi, sekä toimiva sähköpostiosoite osoitteeseen venlanmaailma (ät) luukku.com. Välit otetaan pois ja (ät) korvataan @-merkillä. Myös kommentoimalla oman nimen/nimimerkin ja sähköpostin voi osallistua, mutta yleisen nettiturvallisuuden takia ei suositeltavaa. Osallistumisaikaa on ke 3.5.2017 klo 23.59 asti ja arvonta suoritetaan seuraavana päivänä. Jokaisen osallistujan nimi kirjoitetaan samanlaisiin paperilappuihin, laput sekoitetaan esim. kipossa tai hatussa ja joukosta nostetaan satunnaiset 2 lappua, joissa lukee voittajien nimet. Voittajiin ollaan yhteydessä sähköpostitse ja palkinnot lähetetään postitse 1. tai 2.-luokan kirjeessä mahdollisimman pian. En vastaa postin mahdollisista häiriöistä.

1 kommentti:

Olit sitten tuttu tai tuntematon, kommentit ovat aina tervetulleita! :)