maanantai 23. tammikuuta 2017

Tulossa haastattelu: Kysy laulaja/lauluntekijä-Annukalta!

Olen todella pitkään miettinyt ja haaveillut, että olisi hieno päästä haastattelemaan mielenkiintoisia ihmisiä ja julkaista haastatteluja blogissa. Kysyin, kiinnostaisiko Annukkaa mahdollisesti sähköpostihaastattelu ja sain iloisen, myöntävän vastauksen! Olen todella innoissani haastattelusta. :)

Annukka on 28-vuotias tamperelainen laulaja-lauluntekijä. Annukka julkaisi vähän aikaa sitten uuden singlen "Ei sanota sitä ääneen". Kuuntele kappale Spotifystä tai Youtubesta.


Annukka tuli itselleni tutuksi, kun vilkaisin joskus Radio Suomipopin Pop Top 10 -listaa. Joskus mietin, että voisi ihan ajankuluksi kuunnella artisteja, joita en ole aikaisemmin kuunnellut. Sitä saattaa välillä oikein yllättyä, kun löytyykin joku ihan uusi artisti, jolla onkin oikeasti hyvää musiikkia. Suomessahan on ihan älyttömästi laulajia ja laulajaksi haluavia ja tie menestykseen ei ole varmastikaan helppo. Yksi syy, miksi halusin nimenomaan Annukan haastatteluun, on se, että haluan että hyvä, vähän tuntemattomampi artisti, jolla on mielestäni kykyjä, saa ansaittua näkyvyyttä.

Kysy Annukalta!
Haastatteluun otetaan mukaan myös lukijoiden kysymyksiä, mikäli sellaisia tulee. Mitä haluaisit kysyä Annukalta? Kysymyksiä voi jättää kommenttina tai blogin sähköpostiin venlanmaailma [ät] luukku.com ( [ät] korvataan @-merkillä) tammikuun 2017 loppuun asti. Haastattelukysymykset lähetetään Annukalle helmikuun alussa ja haastattelu julkaistaan blogissa heti, kun kysymyksiin on saatu vastaukset. Annukalle annetaan kuitenkin täysi rauha vastata kysymyksiin omien aikataulujen mukasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olit sitten tuttu tai tuntematon, kommentit ovat aina tervetulleita! :)