perjantai 16. syyskuuta 2016

Tulossa: Turun Kirjamessut + Arvonta!

Olen joka kerta aivan älyttömän onnellinen ja kiitollinen, kun tulee tieto, että pääsee joillekin messuille bloggaajana mukaan. Itselleni tulee ainakin olo, että on harrastuksissaan hyvä ja että joku voi ehkä oikeasti jopa pitää blogistani. Todella hyvä fiilis tulee myös siitä, että ihan harrastelijoille annetaan mahdollisuus olla osana mediaa.

KirjallisetTreffit_postikortti.cdr

Kirjat ovat olleet viime keväästä lähtien paljon blogissani esillä. On ollut tietokirjoja, lasten- ja nuorten kirjoja, kaunokirjoja... Kirjallisuuttakin on hyvin monenlaista ja aiheeseen liittyy paljon asioita, mistä saa useammat messutkin aikaiseksi. Yhdet kirjamessuista pidetään Turussa, jonne olen menossa. Odotan todella innolla, mitä kaikkea uutta messuilta löytää ja löytääkö ehkä ideoita blogijuttuihin tai itsensä kehittämiseen harrastuksissa.

Turun Kirjamessut järjestetään 30.9.-2.10.2016 Turun messukeskuksessa. Mukana on iso kattaus esiintyjiä, ohjelmaa ja näytteilleasettajia. Vuoden 2016 pääteemoina ovat Saksa, sekä Satakunta. Samaan aikaan järjestetään myös Turun Ruoka- ja Viinimessut. Mikäli liput messuille haluaa ostaa, ne kannattaa ostaa netistä ennakkoon muutaman euron halvemmalla. Opiskelijoille on perjantaiksi hyvä tarjous, kaksi yhden hinnalla.

Tutustu ohjelmaan, aikatauluihin, esiintyjiin, infoon ja näytteilleasettajiin Turun Kirjamessujen nettisivuilta.

ARVONTA - VOITA LIPUT TURUN KIRJAMESSUILLE!

Sain blogiini arvottavaksi kaksi lippua Turun Kirjamessuille (samalla lipulla pääsee myös Turun Ruoka- ja Viinimessuille). Lipuilla pääsee osallistumaan messuille yhtenä valitsemanansa päivänä pe 30.9. - su 2.10.2016. Osallistua lippuarvontaan voit lähettää nimesi tai nimimerkkisi, sekä toimivan sähköpostiosoitteen osoitteeseen venlanmaailma [ät] luukku.com. [ät] korvataan @ merkillä ja välit poistetaan. Osallistujien nimi/nimimerkki kirjoitetaan paperilapulle, paperilaput sekoitetaan ja joukosta nostetaan yksi nimi, joka voittaa 2 kpl lippuja messuille. Voittajaan ollaan yhteydessä sähköpostitse ja voittajan nimi/nimimerkki julkaistaan blogissa. Sähköpostiosoitteita ei käytetä muuta kuin yhteydenottoon mahdollisen voiton yhteydessä. Aikaa osallistua arvontaan on ke 21.9.2016 klo 23.59 asti. Arvonta suoritetaan seuraavana päivänä to 22.9.2016 ja voittajaan ollaan yhteydessä heti arvonnan jälkeen. Palkinto lähetetään heti postin 1 tai 2 luokan kirjeenä. Tarkkailethan siis sähköpostiasi, että palkinto pääsee pian matkaan! Kannattaa ehdottomasti osallistua mikäli messut kiinnostaa, blogini järjestämissä arvonnoissa ei yleensä kovin suuria osallistujamääriä ole, joten mahdollisuudet ovat hyvät!

5 kommenttia:

  1. Turun kirjamessut on juuri semmoinen sopivan kokoinen tapahtuma, hyvin ehtii rauhassa tutustua siihen mikä kiinnostaa ja todennäköisesti jää aikaa vielä ruokamessuihinkin. Mukana arvonnassa siis, laitoin sähköpostia..

    VastaaPoista
  2. Messuille tulossa, ja osallistun arvontaan !

    VastaaPoista

Olit sitten tuttu tai tuntematon, kommentit ovat aina tervetulleita! :)