perjantai 17. kesäkuuta 2016

Tunnelmia kesälomalta 2016 osa 1 - alkukesän reissu Virtasalmelle, Nokialle ja vähän muuallekin

Vuosi sitten asuin vielä etelässä ja odotin innoissani kesäloman alkua, että pääsisin pohjoiseen. Asiat ovat muuttuneet vuodessa paljon. Nykyään asun pohjoisessa ja on mukava lähteä etelään lomalle. Kuten edellisenä kesänä, myös tänä kesänä aiomme kierrellä Suomea ja tehdä asioita joista pidämme. Välillä on mukava ihan vain olla ja rentoutua, välillä on kiva käydä nähtävyyksiä katsomassa, geokätköilemässä tai tehdä ihan arkisiakin juttuja.

 
Virtasalmella kukat kukkivat.

Lähdimme maanataina 6.6. ajamaan Rovaniemeltä kohti Virtasalmea. Matka oli pitkä, mutta olen jo tottunut pitkiin ajomatkoihin. Pitää ottaa vain tekemistä mukaan, pysähdellä välillä, kuunnella musiikkia ja jutella mukavia kanssamatkustajien kanssa.

Ella innoissaan.

Virtasalmella oli mukava nähdä miesystävän perhettä ja perheen koiraa Ellaa. Itse en ole koiraa koskaan omistanut tai muutenkaan ole ollut pahemmin koirien kanssa tekemisissä, niin on kiva päästä rapsuttelemaan ja ulkoiluttamaan Ellaa.

Värityskirjoista on tulossa juttua blogiini myöhemmin.

Olimme Virtasalmella useamman päivän. Päivien aikana grillailimme, geokätköilimme, saunoimme, leivoimme, vietimme miesystäväni isän 70-vuotisjuhlia, katsoimme elokuvan videolta... Itse kulutin aikaani myös aikuisten värityskuvia tehden.

Iines nauttii kesästä.

Perjantaina 17.6. lähdimme jatkamaan matkaamme kohti Nokiaa, mistä olen itse kotoisin. En itse pitänyt Nokialla asumisesta, mutta mukava on käydä vanhempien luona ja kissoja katsomassa. 

Kävimme Särkänniemessä myös X-laitteessa, mikä on -oikeasti- hurja!

Koska Nokia on hyvin lähellä Tamperetta, kävimme mm. IKEAssa  ja Biltemassa. Yhden päivän vietimme Sastamalan alueella ja kävimme mm. Herra Hakkaraisen talossa, hautausmailla muistamassa isovanhempiani ja geokätköillä. Välillä ihan rentouduimme ja päivää ennen lähtöämme kävimme vielä Särkänniemessä. Särkänniemessä kävimme Koiramäessä, huvilaitteissa ja Näsinneulassa. Oli todella kivaa!

Särkänniemen Koiramäessä oli iloinen vastaanotto.

Blogissa on alkamassa Koiramäki-ekstra, joka sisältää paljon Koiramäki-aiheisia juttuja. Jutuissa esitellään mm. Herra Hakkaraisen taloa, Särkänniemen Koiramäkeä, sekä Koiramäki-kirjoja. Tulossa on myös kiva arvonta aiheeseen liittyen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olit sitten tuttu tai tuntematon, kommentit ovat aina tervetulleita! :)