torstai 18. huhtikuuta 2024

Tunnelmia Jyväskylän Hyvinvointi- ja Kädentaitomessuilta 2024

Jyväskylän Hyvinvointi- ja Kädentaitomessuja vietettiin Jyväskylän Paviljongissa 6.-7.4.2024. Edelliset messut jäivät itseltäni väliin harrastusten takia, joten oli kiva päästä tänä vuonna taas messuilemaan. Vaikka tapahtumassa iso osa kävijöistä oli naisia, oli kiva, että sain mieheni mukaan messuille ja myös hänelle löytyi kiinnostavia asioita. En oikein odottanut messuilta mitään ihmeitä, vaan oikeastaan lähdin sillä asenteella, että katsellaan mitä löytyy. Ainahan messuilta jotain kuitenkin tarttuu mukaan - vähintään kaikkia esitteitä ja ilmaistuotteita, mutta mukava oli löytää myös ihan uusia tuotteita ja ideoita. Itselleni käsityöt oli se juttu, minkä takia messuille halusin, mutta jostain kumman syystä saimme mieheni kanssa paljon aikaa kulutettua myös hyvinvointipuolella. Kokonaisuudessaan vietimme messuilla useamman tunnin. Alla vielä muutamia kuvia messuilta!


Heti ensimmäisellä pisteellä (Arjen Wire) meni tovi aikaa, kun tarjolla oli mm. ilmaista verenpaineen mittausta ja hierontaa, johon kesti hetki jonottaa.


Muotinäytös ei sinänsä olisi kiinnostanut, mutta halusin nähdä erään tuttavan, joka oli näytöksessä mallina. Näytös sujui mielestäni kaikilta osapuolilta hyvin ja yleisöäkin oli mukavasti.


Myös tulevat eurovaalit näkyivät hyvinvointipuolella. Onnenpyörässä oli kaikenlaisia pikkupalkintoja, josta itse sain jonkun lappusen, jossa on jotain siemeniä. Ideana on, että siemenistä sitten kasvaa jotakin. Mieheni puolestaan sai siirtotatuoinnin. Hetki piti miettiä, mitenköhän vaalit liittyy hyvinvointiin, mutta toisaalta, hyvin olennaisesti. Vaaleissahan ratkaistaan myös hyvinvointiasioita.



Snack2You on tuttu näky monilla messuilla. Monenlaisia snackseja maistiaisineen oli näilläkin messuilla myynnissä paljon. Vähän kuitenkin itseäni hämmentää, miten snacksit liittyy hyvinvointiin? Ehkä jonkinlaista mielen hyvinvointia? Kyllähän herkuttelu tekee iloiseksi!



Silvannin pisteellä oli ihania tuotteita esim. kylpy- ja saunahetkiin.



Taito Keski-Suomen osastolla oli mahdollista päästä itse tekemään esim. frisbee, rintanappi tai avaimenperä. Houkutus olisi ollut suuri, mutta todennäköisesti olisin käyttänyt tähän paljon aikaa, enkä halunnut messuilla kuitenkaan aivan mahdottoman pitkään olla. Toivottavasti samat teemat tulisivat jossain toisessa tapahtumassa mahdolliseksi!


Farkkusaumalla oli mukana upeita farkuista tehtyjä vaatteita ja asusteita.


Itselleni tuli täysin uutena tuttavuutena Ihkunan ihanat korut. Suomessa on todella paljon myynnissä kotimaisia, upeita koruja ja ihmettelen suuresti, miten kaikki menestyvät. Tosin jokaisella koruvalmistajalla on ne omat juttunsa. Itse tykästyin Ihkunan koruihin siksi, että ne ovat pieniä, niissä on väriä ja kauniita kuvia.


EKOTAR Designinillä oli mukana super suloisia pehmoleluja, jotka on tehty Alize Velluto langasta. Mukaan tarttui muutama kerä kyseistä lankaa, jotta pääsen itsekin virkkaamaan tuollaista söpöä kilpikonnaa!


WillaWanttuulla oli esillä kauniita villalankoja.



Omat messutuomiseni. Iso osa ilmaisia herkkuja, tuotenäytteitä ja esitteitä. Jotain tuli myös ostettua, kuten pari kerää lankaa, hiusdonitsi, vanhoja lusikoita ja korusetti.

Ensi vuonna toivottavasti uudestaan! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olit sitten tuttu tai tuntematon, kommentit ovat aina tervetulleita! :)