keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Muotilöytöjä kevät/kesä 2014

Toimittaja, joka tekisi paljon esim. muotijuttuja vaikkapa johonkin nuorten lehteen, olisi yksi unelmieni ammateista. Harmi vaan, että sellaiseen työhön vaadittasiin varmasti hyvä koulutus, kaikki työpaikat olisi todennäköisesti helsingissä ja niitä työpaikkoja olisi vähän, ja jos paikka olis vapaana, hakijoita olisi varmasti paljon ja todennäkösyys saada työpaikka olisi varmasti pieni. Varmasti monella muullakin on sama unelmatyö, ja varmaan sen takia ihmiset onkin ruvennut harrastaan juuri blogeja, että saa tehdä ihan omia juttuja miten haluaa, ja joistakin muotiblogeistahan on tullut ihan valtavan suosittuja. No en nyt mitään muotiblogia tästä ole tekemässä, mutta kiva joskus jotain vaatetus ja asustejuttujakin tehdä. Tällä kertaa ajattelin vähän esitellä näkemyksiäni kevät/kesä muodista...

                                                           Kuvat: Jeans.fi

Farkku/denim: Farkut housuina on ainakin suomalaisten kestosuosikki, mutta tänä keväänä yksi isoimmista muoti-ilmiöistä on varmaan kaikki farkkuvaatteet. Kävin useammassa vaatekaupassa tampereella kiertelemässä, ja esim. seppälästä löytyi pelkästään vaikka mitä: housuja, hameita, liivejä, takkeja, puseroita... Itse pidän farkkua aika lämpimänä materiaalina, joten en kesällä välttämättä niin farkkuvaatteita käyttäisi, mutta ehkä jotkut shortsit ja liivi/toppi voisi toimia?

Lappuhaalarit: En oikein tiedä, mitä mieltä lappuhaalareista olisi. Itselle tulee lappuhaalareista mieleen joko äitiysvaate, "remonttivaate" tai joku muu työvaate. En ole kelläkään nähnyt lappuhaalareita käytössä ihan arkivaatteena, mutta ehkä tänä vuonna joku innostuu siitäkin? Itse en hankkisi, mutta jos joku kokee lappuhaalarit mukavana, kivana vaatteena niin mikäs siinä.


Colleget/swetarit: Itse käytän paljon hupputakkeja, mutta college on kivaa vaihtelua välillä ja collegeita löytyykin nyt monissa väreissä ja printeissä.
 
Vedenvihreä, koralli: Tänä keväänä perus mustan, valkosen ym perusvärien lisäksi olen huomannut että kaupoista löytyy paljon vedenvihreää (moni kutsuu myös mintuksi) sekä korallia. Itse rakastan erilaisia sinisen ja turkoosin sävyjä, joten se että vedenvihreää löytyy nyt paljon, on hieno juttu!

Kuvat: Gina Tricot

Ketjut, punakulta: Monenlaisia ketjuja on ollut jo kauan myynnissä ja ketjut onkin ollut tosi suosittuja ja monikäyttöisiä. Ketjujahan saa vaikka kaulaan, ranteeseen, nilkkaan, avainketjuksi... Yleensä ketjuissa käytetään väreinä kultaa ja hopeaa, mutta tänävuonna on tullut myös hieno uusi trendiväri, punakulta, jota kutsutaan myös ruusukullaksi. Punakultaa näkee paljon ketjujen lisäksi myös rannekelloissa. Aiheesta löytyy myös hyvä juttu Glitterin blogista.


Hapsulaukut: Hapsulaukkuja olen nähnyt monessa lehdessä sekä vaatekaupoissa, mutta kadulla en ole nähnyt hapsulaukkua oikeastaan kenellään. Ehkä ihmiset ei sitten ole niin syttynyt kyseisistä laukuista?

http://lp.hm.com/hmprod?set=key[source],value[/model/2014/2LV%200213298%20001%2081%209821.jpg]&set=key[rotate],value[]&set=key[width],value[]&set=key[height],value[]&set=key[x],value[]&set=key[y],value[]&set=key[type],value[STILL_LIFE_FRONT]&hmver=2&call=url[file:/product/large]http://lp.hm.com/hmprod?set=key[source],value[/model/2014/2OV%200219490%20001%2064%205275.jpg]&set=key[rotate],value[]&set=key[width],value[]&set=key[height],value[]&set=key[x],value[]&set=key[y],value[]&set=key[type],value[STILL_LIFE_FRONT]&hmver=1&call=url[file:/product/large]
Kuvat: H&M.

Juttua saatetaan päivittää vielä myöhemmin. :)
Juttua päivitetty 18.6.2014.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olit sitten tuttu tai tuntematon, kommentit ovat aina tervetulleita! :)