sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Jauhelihapihvejä - Helppoa ja hyvää!

Pitkään olen pohtinut että pitäs opetella kokkaan kaikkee ja kokeilla kaikkia uusia reseptejä, mutta koska en mikään mestari kokkaamisessa ole niin päätin lähteä ihan tutun ja turvallisen olosista resepteistä liikkeelle. Jauhelihastahan saa vaikka ja mitä aikaseks, itelle ekana tulee mieleen mihin jauhelihaa vois käyttää niin keitto, pata, pihvit, lihapullat, tacot/tortillat ym. Pakastimessani oli jo jonkun aikaa ollut jauhelihaa niin päätin viimeinkin siitä nyt sitten jotain tehdä. Päädyin jauhelihapihveihin koska niitä ei ole ollut aikoihin missään tarjolla ja resepti vaikutti sellaselta mitä helppo toteuttaa.

Erilaisia reseptejähän jauhelihapihveihinkin on vaikka kuinka. Ite päädyin pirkan reseptiin johon pihveihin on lisätty myös maissia ja oreganoa, mitä en oo ennen kuullu että pihveihin laitettais. Mutta koska pidän sekä maissista ja oreganosta, miks ei sitäkin voisi siis koittaa? Ohjehan on hyvin selkeä ja helppo, sujuu siis ihan alottelijaltakin, väittäisin. :) Itselle jäi tosin kastike puuttumaan kun ostin vääränlaista créme bonjouria: miksi ihmeessä cuisine on (kuulemma) maitohyllyssä kun ns. normaalit créme bonjourit on juustohyllyssä? Samaa olen ihmetelly myös raejuustojen kanssa.

Mutta pihveistä tuli kyllä hyviä, suosittelen! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olit sitten tuttu tai tuntematon, kommentit ovat aina tervetulleita! :)