perjantai 25. marraskuuta 2016

Hauskat moikkauslapaset ja heijastimet (Joululahja vinkki!)

Talvi on tullut. Ilma viilenee ja ulkona on pimeää. On pysyttävä lämpimänä ja näyttävä liikenteessä. Nyt siis on viimeistään aika ottaa lapaset ja heijastimet esiin.

Kun mietin vaatteiden tai asusteiden ostamista, ostopäätökseen vaikuttaa moni asia, kuten laatu, hinta ja ulkonäkö. En pidä ns. tavallisista vaatteista, vaan haluan, että vaatteissa on se joku pikku juttu. Joku juttu, mikä on kiva, piristävä lisä.


Olen todella pitkään haaveillut Moikon moikkauslapasista. Nyt vihdoin omistan sellaiset. Omat lapaseni ovat mustat, s-kokoiset ja niissä on tekstit: "moi" ja "hello". Pidän omaa kättäni aika perus naisen kätenä ja s-koko on juuri hyvä, mutta Moikon nettisivuilla on myös mittausohjeet oikean koon löytämiseksi. Lapasiahan on ihan pienistä vauvakooista (sisälapaset) aikuisten l-kokoon. Vauvoille löytyy myös ihania pipoja. Lapasten tekstin ei välttämättä tarvitse olla suomeksi, vaan moikkauksia löytyy myös mm. ruotsiksi ja englanniksi. Lapasten päällikangas on puuvillacollegea (100% puuvilla) ja sisäkangas mukavaa polarfleeceä (100% polyester). Itse pidän fleecekankaan lämpöisyydestä ja pehmeydestä. Mutta ennen kaikkea pidän näissä lapasissa siitä, että näissä on juurikin se kaipaamani "joku kiva juttu", jolla on kaiken lisäksi testattu teho saada ihmiset hymyilemään! Hintaa aikuisten lapasilla on 26 euroa ja lapasia on saatavana mustana ja harmaina. Lapaset on suunniteltu Suomessa ja ne on valmistettu Tallinnassa. Suomalaista designiä siis!

    
 Äskettäin Moiko lisäsi kauppaansa myös uusia, kivoja heijastin lapasia!
Kuvassa: Rose Tattoo heijastavat rukkaset, sekä Meaow heijastavat lapaset.


Heijastinhan voi parhaimmillaan jopa pelastaa hengen ja heijastin tulisikin löytyä ihan kaikilta. Jos tyypilliset kaupanpäällisheijastimet eivät nappaa, ja kaipaa heijastimeen tyyliä, miten olisi moikkaus heijastin? Myös heijastimia löytyy eri kielillä ja värivalikoimaa on valkoinen, pinkki, turkoosi ja musta. Tuotetta kuvataan laadukkaaksi, turvalliseksi ja CE-hyväksytyksi. Tuote on suunniteltu ja valmistettu Suomessa. Hintaa yhdellä heijastimella on 12,90 euroa.


Tutustu Moikon nettisivuihin tästä, sekä Facebook-sivuihin tästä.

Kannattaa seurata mahdollisia tarjouksia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olit sitten tuttu tai tuntematon, kommentit ovat aina tervetulleita! :)