perjantai 23. joulukuuta 2016

Näin asuntoomme joulun teen

Asumme mieheni kanssa Rovaniemellä mukavassa kaksiossa. Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun kumpikaan on avoliitossa. Olen viihtynyt sekä Rovaniemellä, että avoliitossa todella hyvin. Ensimmäistä kertaa pääsimme siis laittamaan yhteistä kotiamme, sekä laittamaan yhteistä joulua! Emme jouluna ole kotona, mutta kyllähän joulun tunnelmaa on kiva olla ihan koko joulukuun. Joulukuusta meille ei laitettu, vaikka pieni muovikuusi olisi ollutkin, emme keksineet sille sopivaa paikkaa. Mutta kyllähän asuntoon saa kivaa jouluista ilmettä ilman joulukuustakin. Alla muutamia poimintoja jouluisesta asunnostamme:

Eniten joulu näkyy keittiössämme. Tärkein joulutunnelman tuoja on ehkä kynttelikkö. Keittiöön pyysin äidiltäni jouluisen kapan ja kaitaliinan. Lumihiutaleet ovat itse paperista tehdyt, samoin kuin possut ovat itse maalatut. Pöydällä olevat kastehelmi-kynttilälyhdyt tuovat tunnelmaa pöytäämme ympäri vuoden.

Kaapin oveen kiinnitettiin miesystäväni vanha joulutabletti.

Jääkaappia koristavat joulukortit.

Keittiön pientä kulmahyllyä koristaa itse tekemäni lumiukko. Lumiukko on tehty valkoisesta naisten sukasta. Jutun lumiukosta löydät täältä. Koristetalo on ostettu Punaisen Ristin kontista. Taustalla oleva kukka ei liity joulukoristeluun mitenkään, sen paikka on hyllyllä ympäri vuoden.

Tämä lumiukko puolestaa koristaa olohuonetta. Lumiukko on löytö myyjäisistä. 
Myyjäisistä kertovaan juttuun pääset tästä.

Enkeli koristaa olohuoneen kattoa.

Tähtilamppu on arvontavoitto myyjäisistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olit sitten tuttu tai tuntematon, kommentit ovat aina tervetulleita! :)