keskiviikko 5. lokakuuta 2016

Lippuarvonta: Helsingin Kirjamessut

Vau, olen todella iloinen, että olen saanut myös Helsingin Kirjamessuille mahdollisuuden vierailla bloggaajana. Valitettavasti en monista henkilökohtaisista syistä pääse tänä vuonna paikalle. Tästä huolimatta sain kuitenkin 2 lippua arvottavaksi messuille. Samalla lipulla pääsee myös samaan aikaan järjestettäville Viini ja Ruoka -messuille. Messut järjestetään Helsingin Messukeskuksessa to 27.-30.10.2016.


Voit osallistua arvontaan lähettämällä nimesi/nimimerkkisi, sekä toimivan sähköpostiosoitteen, osoitteeseen venlanmaailma [ät] luukku.com. [ät] korvataan @ merkillä. Jokaisen osallistujan nimi laitetaan paperilappuun, laput sekoitetaan esim. hatussa, pipossa tai rasiassa ja joukosta nostetaan yksi nimi, joka voittaa 2 kpl lippuja messuille. Voittajaan otetaan yhteyttä sähköpostitse ja voittajan nimi/nimimerkki julkaistaan blogissa. Yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin yhteydenottoon voittajaan. Osallistumisaikaa on to 13.10 klo 23.59 asti ja voittaja arvotaan seuraavana päivänä. Palkinto lähetetään, kun voittajan yhteystiedot ovat selvillä. Liput lähetetään postin 1 tai 2 luokan kirjeenä. Onnea arvontaan!

3 kommenttia:

 1. No hei todellakin mukana!
  kukkavarvas@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa, lippuarvontaan osallistuminen ainoastaan sähköpostilla. Olen päättänyt näin, koska yhteystietoja saattaa joku muu näistä blogikommenteista hyödyntää, mikä on ikävää. :(

   Poista
 2. Todella hyvä juttu että sähköpostiosoitteita ei tarvitse esille laittaa!
  Laitan sähköpostia tulemaan :)

  VastaaPoista

Olit sitten tuttu tai tuntematon, kommentit ovat aina tervetulleita! :)