keskiviikko 5. kesäkuuta 2024

Avataan Normal Mystery bag: seka 10 e

Koska aikaisemmin avaamistani Normalin Mystery bageista jäi hyvä fiilis (ja aihe tuntui kiinnostavan myös lukijoita!) ja satuin pitkästä aikaa Jyväskylän kauppakeskus Sepässä kyseisiä pusseja huomaamaan, päätin ostaa taas yhden pussukan testiin teemalla seka. Aluksi pidin myymäläkierrokseni ajan korissa toista pussia, mutta lopulta kassalla vaihdoinkin toiseen. Olisi kiinnostavaa näin jälkikäteen tietää, olikohan pussien sisällöt kuitenkin ihan samat vai olisiko niissä ollut eroavaisuuksia? No kuitenkin. Aiemmat pussini ostin Tampereelta maaliskuussa 2024. 10 euron hemmotteluhetki pussin esittelyyn tästä ja 7 euron sekalaista pussin esittelyyn tästä. Tämä pussi, minkä nyt esittelen, on ostettu siis Jyväskylästä 25.5.2024. Koska nyt ollaan jo kesässä kiinni, en uskonut että mitään talvista enää olisi mukana - keväistä ehkä. Tykkään näistä pusseista, koska yleensä saa jotain sellaista, mitä ei normaalisti malttaisi ostaa ja monesti myös sellaista, mille on arjessa käyttöä heti tai myöhemmin. Vain pieni osa tuotteista on sellaisia, että menee lahjaksi. Monesti olenkin siis saanut rahoille hyvin vastinetta! Mutta, lähdetään avamaan pussia!


Avaamaton Mystery bag. Luukusta kurkisti jotain pientä ja suloista!



Ensimmäinen tuote: 3-in-1 hiusharja. Todella mieleinen jo värinkin puolesta! 
Vanha hiusharjani on kyllä jo todella vanha, joten ehkä nyt on hyvä hetki vaihtaa tähän uuteen!


Toinen tuote: Teddy love hajuvesi. En oikeastaan käytä hajuvesiä koskaan, mutta tämä pullo on niin söpö etten malta luopuakkaan. Tuoksu on aikalailla ns. perustuoksu, joten ehkä sitä joskus voi maltilla hieman suihkaistakkin!


Kolmas tuote: silikoninen kasvojen pesin. Söpö, tulee ainakin testiin!


Neljäs tuote: kylpysuolalajitelma. Meillähän ei kylpyammetta ole, mutta tällänenhän on kätevä ottaa mukaan, jos sattuu vaikka johonkin hotelliin menemään, missä amme olisi. Joskus käytän ihan tavallisia kylpysuoloja myös ihan pelkästään jaloille, joten eiköhän nämäkin vielä käyttöön tule! Pisteet eläinkokeettomuudesta!


Viides tuote: sydämen muotoisia saippuaconfetteja. Eli siis näitäkin voi laittaa kylpyyn. Ei itselle käyttöä. Muistaakseni näitä oli ystävänpäivän aikaan myynnissä ja nyt siis näköjään poistotuote.


Kuudes tuote: kasvonaamiot. Hyvin harvoin ostan kasvonaamioita, mutta jos niitä saa esim. lahjaksi niin mielelläni käytän. Tykkään erityisesti peel off -tyylisistä naamioista, mitä nämäkin naamiot sattuvat olemaan! Pisteet eläinkokeettomuudesta!


Seitsemäs tuote: Bondi Sands Pure Self Tan Foaming Water. Tästä tuotteesta olen monessakin mielessä hyvin hämilläni. Siis ensinnänkin ruskettava vesi? En ole aikasemmin kuullutkaan, että sellaisia on. Ja toiseksi, kun laitoin hakuun tämän tuotteen niin minkälaisisa hinnoissa tuotteen hinta pyörii! Useissa kaupoissa hinnat on 20-30 e väliltä, edullisimmillaan 8,20 e. Ihmettelen, että eikö näitä esim. tarjoushinnoilla menisi kaupaksi vai onko kyseessä vaan sellanen tuote, mille ei ole kysyntää? Pisteet eläinkokeettomuudesta!


Kahdeksas tuote: Floral Fields hand cream. Itselle ei käyttöä, menee äidille lahjaksi. 
Pisteet eläinkokeettomuudesta!


Yhdeksäs tuote: Lizard tape. Ei nyt ihan heti ole käyttöä, mutta jää kuitenkin varastoon odottamaan mahdollista käyttöä!


Kymmenes tuote: pesusieni esim. tiskeille tai muuhun siivoamiseen. Jää siivouskaappiin odottamaan sopivaa tarkoitusta!



Yhdestoista tuote: kakkukoriste. Vähän mietin, tulisiko käyttöön vai ei, mutta tulin siihen tulokseen, että tuskin koskaan oikeasti jaksaisin itse yksin tehdä kokonaista kakkua, johon tämän laittaisi. Lahjoitan pois.


Koko setti - 10 e! Pussissa oli 11 tuotetta, eli yhden tuotteen hinnaksi jäisi n. 0,90 e. Jos miettii, että pussissa olevien tuotteiden alennusprosentti on vähintään -50%, niin väitän että monen tuotteen kohdalla on kyllä paljon enemmän. Itse olen tähän settiin tyytyväinen. Osa tuotteista tulee heti käyttöön, osa odottaa käyttämistään ja osa menee lahjaksi. Ehkä turhin tuote tässä oli itselleni tuo ruskettava vesi. Toivottavasti se kuitenkin löytää jostain käyttäjänsä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olit sitten tuttu tai tuntematon, kommentit ovat aina tervetulleita! :)