lauantai 9. maaliskuuta 2024

Avataan Normal Mystery bag: hemmotteluhetki 10 e

Aikaisemmin kirjoitin juttua Normalin 7 euroa maksaneesta Mystery bagistä, jonka teema oli sekalaista. Ostin samaan aikaan, eli 1.3.2024 myös toisen pussin, joka maksoi 10 euroa ja jolla selkeämpi teema: hemmotteluhetki. Kun miettii, mitä hemmotteluhetki voisi pitää sisällään, ajattelin, että pussissa voisi olla esim. suihkugeeli, pesusieni, kasvonaamio ja muuta vastaavaa. Osittain veikkaukseni osui oikeaan! Tässä pussissa oli paljon sellaista, mistä tykkään, mutta tässäkin pussissa oli myös sellaisia juttuja, jotka ei itselleni tullut käyttöön. Mutta mennään suoraan asiaan ja kurkistetaan pussiin!


Avaamaton Mystery bag.



Luukusta ei näe paljoa.


Happiness comes when you least expect it!



Ensimmäinen tuote: pehmeät, yhden koon sukat! Todella ihanat, mutta itselläni on niin paljon sukkia, pehmeitä ja lämpöisiäkin, että nämä menee lahjaksi tai myyntiin.


Toinen tuote: hammasharja, jossa 1+3 vaihtopäätä. Tällainen hammasharja löytyi myös sekalaista pussista, joten nyt ainakin hammasharjoja piisaa. En ehkä tulevaisuudessa ostaisi useaa yllätyspussia samaan aikaan, koska riski saada samoja tuotteita on suuri. Tai ehkä sitten, jos pussien teemat ovat hyvin selkeästi erilaiset.


Kolmas tuote: Evoluderm bodylotion. Tulee käyttöön! Pisteet eläinkokeettomuudesta.


Neljäs tuote: Evoluderm suihkugeeli. Tulee käyttöön! Pisteet eläinkokeettomuudesta.


Viides tuote: sitruksinen tuoksukynttilä. Jemmaan menee tämä, joskus käyttöön!


Kuudes tuote: käsimaski? En ole koskaan käyttänyt, eikä innosta kokeilla. Lahjaksi menee.


Seitsemäs tuote: suihkumyssy. Myös suihkumyssy oli sekalaista-pussissa, tosin erilaisella kuviolla. Itse en tykkää edes tästä kuviosta, joten menee lahjaksi.


Kahdeksas tuote: toisenlainen, kaunis kynttilä. Menee laatikkoon odottamaan käyttöä.


Yhdeksäs tuote: Technic Lip Oil Mint. Ei käyttöä. Näitä tuli myös sekalaista pussissa 2 kpl. Lahjaksi. Pisteet myöskin eläinkokeettomuudesta!


Koko pussin sisältö. Omasta mielestäni tosi kiva setti! Paljon sellasta mitä käytän tai voisin käyttää ja ne tuotteet mitä ei käytä, kelpaa todennäköisesti jollekkin läheiselle.

Tämä pussi oli ainakin omasta mielestäni kyllä arvoisensa!
Mitä mieltä itse olet?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olit sitten tuttu tai tuntematon, kommentit ovat aina tervetulleita! :)