lauantai 21. toukokuuta 2016

Toinen viikko rovaniemeläisenä

On kulunut kaksi viikkoa muutosta Rovaniemelle. Fiilis on edelleen hyvä. Tietysti välillä on pinna ollut myös kireällä, kun tavaroita on siellä täällä ja kaikki asiat ei aina mene heti, niin kuin suunnittelee, esim. lampun laittaminen kattoon, ruuvien poraaminen seinään tms.
Asunnon laittaminen kuitenkin etenee. Viikon aikana olemme saaneet valtavasti aikaiseksi. Keittiö on lähestulkoon valmis ja makuuhuoneessa ja olohuoneessa on enää pientä järjesteltävää. Asunnosta on tullut todella kodikas. On omia tavaroitani, miesystäväni tavaroita, vanhemmilta saatuja tavaroita ja jotain uutta yhdessä ostettua.
Pirttikaluston päällä on äitini tekemä kaitaliina, joululahjaksi saatu Iittalan Kastehelmi kynttilälyhty, sekä miesystävän tuoma suloinen kukka.
Miesystäväni selaa usein Toria ja on tehnyt hyviä löytöjä, kuten hyllyjä, lipastoja ja keittiössä oleva pirttikalusto. Aluksi en ollut pirttikalustosta niin innostunut, mutta koska miesystäväni sitä kovasti halusi, niin mietin asiaa uudemman kerran. Lopulta tulin siihen tulokseen, että miksikäs ei? Onhan sellainen todella kodikas.
Nojatuoli löytyi paikalliselta kirpputorilta 15 euron hintaan. Taustalla Vallilan Päiväuni verhot.
Itse puolestani ihastuin Varastotien Kirpputorilla siniseen nojatuoliin, jota miesystäväni mietti hetken, mutta suostui tuolin ostamiseen, koska huomasi miten itse siitä pidän. Asuntoa on ollut ihana laittaa, kun pystymme tekemään kompromisseja ja sopimaan asioista. Pidän tärkeänä, että kodissa näkyy kummankin kädenjälki ja että kumpikin viihtyy uudessa kodissa. Ainakin itse olen viihtynyt hyvin. 
Omistan valtavasti kaikenlaista pientä askartelutavaraa. Tulevina päivinä pitäisi niitä vielä katsoa ja etsiä sopiva säilytyspaikka. Verhoja pitäisi myös laittaa ikkunoihin, sekä julisteita seinille. Kyllä tästä vielä valmista tulee! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olit sitten tuttu tai tuntematon, kommentit ovat aina tervetulleita! :)