maanantai 9. maaliskuuta 2015

Kevään/kesän asustemuotia 2015


90-luku tekee paluun
 
Kuinka moni muistaa tattoo chokerit? Itselläni on vieläkin niitä tallessa ja olen hankkinut nyt tänä vuonna niitä lisää, kun ovat tulossa uudestaan muotiin. Ennen värinä oli lähinnä musta, ja musta on väreistä suosituin edelleen, mutta ”tatuointeja” on saatavana nykyään lähes jokaisessa värissä, jos ei Suomesta, niin ainakin ulkomailta. Joissakin saattaa olla myös pieniä helmiä, riipuksia tai muita koristeita.

Kuvat: Gina tricot

Myös ihania rusetteja tullaan näkemään, tai ainakin kovasti toivon niin. Rusetit on söpö asuste myös aikuisille, eikä ole vain lasten juttu. :) Itse haaveilen isosta, vaaleansinisestä tai turkoosista rusetista, jonka saisi klipsillä hiuksiin. 

Kuvat: Cybershop

Siirtotatuoinnit on jo vanha juttu, mutta nyt niissä on myös jotain uutta ja mielenkiintoista: metallinhohtovärit. Metallinhohtoiset tatuoinnit, "flashtattoot", näyttävät mielestäni todella hyvältä ja on käteviä, jos ei malta oikeaa tatuointia ottaa.

Kuvat: Cybershop

Jotain uutta

Tuplahelmikorvikset on ehdottomasti in! Näitä korviksia on nähty monilla julkkiksilla ja tuplahelmikorviksia löytyy monista kaupoista monin ihanin sävyin. Kun koruja ostaa useammat, niitä on ihana yhdistellä. Esim. jos ostat siniset ja mustat korvikset, voit käyttää niitä joko sinisinä, mustina, sini-mustina tai musta-sinisenä. Toinen helmi siis sininen, toinen musta. Eikä aina tarvitse välttämättä käyttää kahta helmeä, vaan toinen voi olla hyvin myös ihan perus nappikorvakoruista otettu etuosa, joka kiinnitetään takana olevaan helmeen. Todella kivat siis yhdistellä erilailla!

Näyttäviä statement kaulakoruja on ollut jo ainakin syksystä saakka muodissa ja ovat edelleen. Kevään tullessa syysvärit väistyvät ja tilalle tulee kivan keväisiä värejä, mm. yksi suosikkiväreistäni, turkoosi. Vaikka kevät ei ole edes kunnolla alkanut, odotan innolla tulevan kesän alennusmyyntejä, joista näitä koruja raskii ostaakin. Näyttävillä koruilla kun tuppaa välillä olemaan hintaakin…

 Kuvat otettu itse Tampereen Koskikeskuksen Glitteristä.

Selaillessani ebayta törmään jatkuvasti tällaisiin rannekoruihin, joita itse kutsun ”rannekorukasaksi”. Kyseessä on siis yksi koru, jossa on monta nahkaista nauhaa ja erilaisia korunosia. Näitä rannekoruja on loputtomasti erilaisia ja huomasin myös Haloo Helsingin fanituotteissa vastaavan korun, jossa Haloo Helsinki aiheisia korunosia. Ihania koruja. Ainoa miinus omasta mielestäni on vain papukaijalukko, mikä on vaikea kiinnittää yksin.

Kuva: Rokkikauppa + oma.

Jotain perinteistä

Helmet on ajaton klassikko, ja helmet ovat yksi iso osa tämän vuoden korumuodista. Ison helmivalikoiman olen bongannut ainakin Glitteristä, jolla hyvin myymälöitä ympäri Suomea. Myös Iberolla, jolla on paljon jälleenmyyjiä Suomessa, on monenlaisia kivoja helmikoruja valikoimissaan.

 Kuvat otettu itse. Vas. Glitter Koskikeskus ja oik. Anttilan (Tampere) valikoimaa Iberolta.


Juttua saatetaan päivittää vielä myöhemmin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olit sitten tuttu tai tuntematon, kommentit ovat aina tervetulleita! :)