maanantai 4. helmikuuta 2019

Laku-kissa puoli vuotta uudessa kodissa - mitä meille kuuluu nyt?

Kyllä aika on kulunut sitten nopeasti! Siitä on nimittäin nyt puoli vuotta, kun Laku muutti meille. Vaikka alussa olikin pikku ongelmia, elämä kissan kanssa on lähtenyt hyvin käyntiin ja Lakusta on tullut meille rakas perheenjäsen. 

Luottamuskin on kohentunut pikkuhiljaa. Nykyään Laku saattaa olla sohvalla kanssamme iltaa viettämässä ja esim. ovikelloa ei enää pelästytä. Imuria edelleen mennään sängyn tai sohvan alle piiloon, mutta harva kissa koskaan imurista tykkää! 

Kuvittelimme myös että Laku on täysin raksukissa, mutta kun jossain vaiheessa ruokahalu alkoi hieman vähentymään, kokeilimme uudestaan myös pehmeää ruokaa. Nyt jotkut pehmeätkin ruuat kelpaavat, mutta Laku on edelleen hyvin nirso. Mitä tähän astisista testailuista olen huomannut, Lakun mieleen ovat selkeät palat, kastikkeet, liemet ja etenkin kana. Esim. Almo Naturen ruuat ja Latzin keitot maistuvat. Jos lukijoilla on ideoita, mitkä muut märkäruoat voisi sopia Lakulle, laittakaa ihmeessä kommenttia!

Uudenvuoden vaihteessa Laku oli tarkoitus viedä eläinhoitolaan hoitoon, mutta en ollut itse siihen vielä valmis. Kai se tuntuu vähän samalta kuin veisi oman lapsen useaksi päiväksi hoitoon? Ei sellaista tilannetta vielä elämässäni ole ollut, että lasta tai lemmikkiä täytyisi hoitoon viedä. Mutta viimeistään kesällä. Kyllä meidän joskus miesystävän kanssa täytyy kaksin päästä reissuun ja luotan kyllä eläinhoitolan väkeen, sillä sieltähän Laku alunperin haettiinkin.

Annetaan vielä kuvien puhua puolestaan:

Hyvin tyypillinen näky. Laku katselee silmät suurina sohvalla istujia, josko joku olisi halukas leikkimään laser-lelulla, jota Laku rakastaa yli kaiken!

Laku on rohkaistunut tulemaan kanssamme hengailemaan sohvalle.

Yhtenä päivänä toimme puhtaat pyykit sängylle joiden päälle Laku meni pötköttämään. Siirsimme yhden pyyhkeistä olohuoneeseen ja Laku otti pyyhkeen omakseen. Laku rakastaa puhtaita tekstiileitä.
Tätäkin tekstiä kirjottaessani Laku meni juuri vaihdetuille puhtaille lakanoille.

Ihanaa kevättä blogin lukijoille toivoo Laku ja Venla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olit sitten tuttu tai tuntematon, kommentit ovat aina tervetulleita! :)