keskiviikko 11. heinäkuuta 2018

Tunnelmia kesälomalta 2018 osa 2: kotona Rovaniemellä

Vaikka paljon kesälomalla reissailemmekin miesystäväni kanssa pitkin Suomea, välillä on kiva myös palata hetkeksi takaisin kotiin Rovaniemelle. Myös Rovaniemellä on kesäisin vaikka mitä kivaa tekemistä! Luontopolkuja, geokätköilyä, laavulla käynti, Levin kylpylässä käynti, tapahtumat... Itse olin kotona pidempään kuin miesystäväni, joka lähti omien vanhempiensa luokse kun itse jäin tekemään omia juttujani Rovaniemelle. Olin viikon itsekseni, jolloin sain hyvin aikaa ja rauhaa omille harrastuksille: askartelin, valokuvasin, kirjoitin blogijuttuja... Vihdoin sain myös ikuista siivousprojektia edes hieman eteenpäin! Lauantaina 7.7 lähdin junalla vanhempieni luo Nokialle, jonne myös miesystäväni jossain kohtaa tulee. Olemme viikon talovahteina, kun vanhempani lähtevät omalle kesäreissulleen. Täytyyhän jonkun nyt kissat, kukat ja puutarha hoitaa! Alla vielä muutamia kuvia Rovaniemeltä ja Leviltä:

Keskiviikkona 20.6 saimme ahaa-ajatuksen, että meniskö vihdoin käymään Koivusaaressa, kun siitä on monesti ollut puhetta. Lampaita emme nähneet, mutta sentään ilma oli hyvä!

Torstaina 21.6 menimme laavulle grillailemaan. Ilma suosi torstainakin ja ruoka oli hyvää!

Juhannuksen (perjantai 22.6) sää oli vaihteleva. Kävimme katsomassa kokkoa Ounasjoen rannassa ensin Pohjanhovin puolelta, myöhemmin itse uimarannalta. Tästä kuvasta tuli omasta mielestäni niin mielenkiintoinen, että lähetin sen ihan Uusi Rovaniemi -lehden lukijan kuva palstalle. Palkkioksi julkaistusta kuvasta sain 2 kpl kupunkeja Choco Deliin, jolla saa kahvin ja leivoksen. Itse en juo kahvia, toivottavasti tilalle saisi vaikka limpparin.

 Maanantaina 25.6 menimme kylpylään Leville. Samalla kävimme geokätköilemässä ja itse tunturissa, jossa oli ihana porolauma. <3

Heinäkuun ensimmäisellä viikolla lämpötilat olivat (lähes) hellelukemissa.


Ja matka jatkuu...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olit sitten tuttu tai tuntematon, kommentit ovat aina tervetulleita! :)