perjantai 20. huhtikuuta 2018

Tulossa: Rovaniemen Kädentaitomessut 2018 - mitä odotan messuilta + lippuarvonta!

Rovaniemen Kädentaitomessut lähestyvät ja ajattelin tänäkin vuonna tehdä ennen messuja blogijutun, jossa vinkkaan muutamia näytteilleasettajia, joita itse odotan messuilta eniten. Jutun lopussa on myös ohjeet lippuarvontaan - kiitos lipuista messujärjestäjälle Mediapro Messuille!  Rovaniemen Kädentaitomessut järjestetään tänä vuonna 5.-6.5.2018, kumpanakin päivänä klo 10-16. Lisätietoa, lippujen hinnat ja näytteilleasettajat löydät täältä. Saamani tiedon mukaan halukkaita Rovaniemen messuille näytteilleasettajaksi on ollut niin paljon, ettei kaikki halukkaat päässeet messuille mukaan. Mukavaa, että myös pohjoisen messut ovat herättäneet yrityksien mielenkiinnon ja että näytteilleasettajia tulee ympäri Suomea, mutta pääasiassa Pohjois-Suomesta. Kun katson näytteilleasettaja listaa, niin messuilla on monia tuttuja nimiä, mutta myös itselleni ihan vieraitakin näytteilleasettajia. Tarjolla on niin valmiita tuotteita, tarvikkeita itse tekemiseen, sekä koulutusmahdollisuuksien esittelijöitä. Itse odotan eniten käsityötarvikkeita, mutta kyllä myös joitain valmiita töitäkin on kiva ihastella. Alla muutamia poimintoja, mitä erityisesti messuilta odotan:


Tuulia design - Tuulia design tunnetaan kivoista tarvikepakkauksistaan ja käsityöohjeista, joita on saattanut nähdä mm. askartelulehdissä. Kivoja ohjeita löytyy myös Tuulia designin nettisivuilta. Tuulia desiginin tarjouksista mainittakoon Muistojen helminauha + 2 kpl Plus Color-maaleja  20 e, Hertta-kukkarot 3 kpl 30 e ja Virkataan - huvin vuoksi ohjevihko 6 e. Olen joskus tehnyt Hertta-kukkaron ja kirjoittanut aiheesta blogijutun, johon pääset tästä. Suosittelen lämpimästi myös tuota virkkausohjevihkoa, jossa on monia kivoja ohjeita esim. pehmoleluihin ja sisustustuotteisiin. Ohjevihon mallit näkee myös netistä, jos haluaa valmiiksi kurkistaa vihon sisältöön. Kannattaa pysähtyä osastolla ja käydä kurkkaamassa, mitä kaikkea muuta kivaa löytyy! Voit myös selata tuotteita rauhassa kotona ja tehdä tilauksen etukäteen valiten noudon Rovaniemen kädentaitomessuilta. Näin säästät toimituskulut.

 Venka&Vinkan Tulliband-uutuuksia.

Venka&Vinka - Olen pitkään ihaillut Venka&Vinkan Facebok-sivulla Tulliband-sarjan uutuuksia: lompakoita, kolikkopusseja ja meikkipusseja Tampereen Tullikamarilla järjestettyjen tapahtumien mainosbanderolleista. Arvostan näissä montaa asiaa: kotimaista käsityötä, kierrätystä, tyylikkyyttä ja sitä, että jokainen tuote on oma uniikki kappaleensa. Venka&Vinka tekee myös muita hienoja kierrätystuotteita mm. penneistä (niistä rahoista) ja polkupyörän sisäkumeista.

 Helmien talon osastolla Turun kädentaitomessuilla.

Helmien talo - Helmien talon osastolla on vaikka mitä ihania helmiä ja korutarvikkeita, kuten nämä pastellisävyiset puuhelmet. Itse hyödynsin näitä helmiä pandarannekoruun, mutta helmiähän voi käyttää vaikka mihin, kuten koruihin, asusteisiin ja sisustamiseen. Myös vähän aikaa sitten tekemässäni jutussa Les perles par Puca® -helmistä olevat tuotteet ovat Helmien talosta. Osastolla on usein paljon ihania mallikoruja, joita kannattaa vilkaista. Mikäli joku kiva malli löytyy, kannattaa rohkeasti kysyä, miten koru on tehty ja mitä tarvikkeita siihen tarvitsee.

 Wigelin ihania poronnahkatuotteita

Wigel - Kun kerta pohjoisessa ollaan, on mukava nähdä myös pohjoisen näytteilleasettajia ja pohjoisesta saatavia materiaalia, kuten poronnahkaa. Wigelin valikoimassa on mm. ihania poronnahasta valmistettuja kukkaroita ja laukkuja useissa eri väreissä. Kädentaitomessujen ajan Wigelillä on äitienpäivätarjous kaikista nipsukukkaroista -10%. Esillä on myös muutamia uutuustuotteita.

Näpsäkkä - Ihanaa, että saadaan tänä vuonna messuille myös askartelutarvikkeisiin erikoistunut näytteilleasettaja! Näpsäkän valikoima on iso, mutta kaikkea ei millään saa messuosastolle mahtumaan. Näpsäkällä onkin nettisivuillaan kiva tarjous, jossa nettisivuilta ennakkoon tehdyt tilaukset saa -15% alennuksella noudettaessa Rovaniemen Kädentaitomessuilta. Koodi löytyy Näpsäkän verkkokaupan etusivulta.

Voita liput Rovaniemen kädentaitomessuille!
Voita 2 kpl lippuja Rovaniemen kädentaitomessuille! Osallistua voit kolmella eri tapaa, mutta vain kerran! Mikäli joku yrittää saada useamman arvan, henkilö poistetaan arvonnasta. Voit kuitenkin esim. vinkata arvonnasta esim. perheenjäsenillesi tai ystävillesi!
Tapa 1: kommentoimalla tähän blogijuttuun nimesi/nimimerkkisi ja toimiva sähköpostiosoite.
Tapa 2: lähettämällä nimesi/nimimerkkisi ja toimivan sähköpostiosoitteen sähköpostilla osoitteeseen: venlanmaailma [ät] luukku.com. [ät] korvataan @ merkillä.
Tapa 3: jättämällä kommentin Venlan maailma -blogi sivulla olevaan julkaisuun, jossa on linkki tähän blogijuttuun. 
Arvontaan on aikaa osallistua ke  25.4.2018 klo 23.59 asti. Voittaja arvotaan seuraavana päivänä perinteisellä nimet lappuihin, laput kippoon ja yhden nimen nosto tyylillä. Voittajaan ollaan yhteydessä sähköpostilla tai Facebook-viestillä ja liput lähetetään kirjeenä. En vastaa mahdollisista Postin virheistä. Mikäli olet menossa messuille yksin tai sairastut tms., toiveenani olisi, että toinen lippu tai liput annettaisiin jollekin sitä tarvitsevalle. Onnea arvontaan!

10 kommenttia:

 1. Vitsi että ootan messuja, ihanan paljon uusia nimiä näytteilleasettajissa :) liput todellaki kelpaisi!

  VastaaPoista
 2. No edellisestä unohtu sähköposti x) Heidi, Caramel.drops@hotmail.com

  VastaaPoista
 3. Osallistun, paivi.hannula@hotmail.com

  VastaaPoista
 4. Äidin kanssa lähtisin messuille, siellä ollaan useammankin kerran käyty :)

  Msj.laukkanen@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Minäkin veisin äitini messuilemaan. Kummatkin teemme paljon käsitöitä.
  virpi.ritatorma@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Pitkästä aikaa haluaisin messuilemaan,olisi mukava voittaa lippu niin jäis shoppailuun enemmän rahaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Jos haluat osallistua arvontaan kommentoimalla tähän julkaisuun, muistahan laittaa sähköpostiosoite! :)

   Poista
 7. Kaverin ottaisin mukaan, on jo perinne, että käymme yhdessä messuilla.

  katja.poikela@hotmail.com

  VastaaPoista
 8. Serkku tytöille antaisin, asuvat Kemissä, minä Turussa.
  ailarouvali@hotmail.com

  VastaaPoista
 9. Ystävän kanssa messuille..ä

  merja.kuivas@gmail.com

  VastaaPoista

Olit sitten tuttu tai tuntematon, kommentit ovat aina tervetulleita! :)