lauantai 2. syyskuuta 2017

Suloinen SUVI-kukkarolaukku virkaten - kiva tarvikepakkaus!

Rakastan sinisen eri sävyjä, käsitöitä (etenkin virkkaamista), asusteita ja Tuulia Designin tarvikepakkauksia. Mikäpä olisi siis kivempaa, kun yhdistää nämä kaikki? Monesti kesäisin itselläni on ongelmana, että käytän hameita, joissa ei ole taskuja, mihin laittaa esim. kännykkä. Tämän vuoksi olen etsinyt kivaa pikku pussukkaa, johon juuri kännykän voisi laittaa. Kännykän lisäksi kannan useimmiten mukana kameraa, lompakkoa ja avaimia. Kun miettii kukkarolaukun kokoa (n. kork. 16 cm, lev. 12 cm, syv. 6 cm), paksu lompakko ei sinne mahtuisi ja jos kameraa (pokkari koko) miettii, laukkua voisi käyttää pelkästään kameralaukkuna. Mutta hyvin voisin kuvitella laukun esim. työpaikoille, joissa juuri avaimia ja kännykkää tarvitaan. Myöskään esim. bussikortti ja muutamat irtonaiset rahat eivät paljoa tilaa veisi. Tarvikepakettia ovat tehneet myös juuri virkkaamaan oppineet lapset ja voin kyllä hyvin kuvitella laukun myös lapsille.

Tekemäni SUVI-kukkarolaukku. Miesystäväni toimi mallina. :)

Mutta minkälaista laukun virkkaaminen oli? Helppoa ja nopeaa. Aluksi tehdään pohja edes-takaisin virkkaamisena, jonka jälkeen pohjasta lähdetään virkkaamaan spiraalimaisesti laukun sivuja. Lopuksi tehdään läppä edes-takaisin virkkaamisena, päätellään langat ja lisätään hihna ja koristeet. Tarvikepakettihan sisältää lähes kaiken: ontelokudetta, koukun, magneettinapin, valmiin olkahihnan, metalliornamentin, Made with love-laukkukoristeen sekä kuvallisen työohjeen. Lisäksi työhön tarvitaan sakset, pihdit magneettinapin kiinnittämiseen, sekä neula ja lankaa metallikoristeen kiinnittämiseen. Pidän siitä, että ohjeissa on sekä tekstiä, että kuvia ja ne on suomeksi. Pidän myös näistä tarvikepaketeista juuri siksi, että lähes kaikki tarvittava on samassa paketissa, eikä tarvitse ostaa tarvikkeita monesta eri liikkeestä. 

Kiinnostuitko? SUVI-kukkarolaukun tuotetietoihin pääset suoraan tästä linkistä. Laukun normaali hinta on 21,90, mutta kannattaa seurata myös Tuulia Desiginin tarjouksia esim. Facebookissa. Tuulia Design on mukana myös useilla kädentaitomessuilla ympäri vuoden pitkin Suomea. Kannattaa poiketa messuosastolla! :) Tutustu myös muihin Tuulia Designin tarvikepakkauksiin: tarvikepakkauksia löytyy myös mm. isompiin laukkuihin, pehmoleluihin ja koruihin!

Saatat tykätä myös näistä kirjoittamistani blogijutuista:
Nätit vaijerirannekorut
Sudenkorentoheijastimia
Herttainen Hertta-kukkaro

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olit sitten tuttu tai tuntematon, kommentit ovat aina tervetulleita! :)