tiistai 4. heinäkuuta 2017

Aikuisten Värityskirja Wonderland osa 7

Kesälomalla ja pienilläkin vapailla on hyvin olennaista rentoutua. Ehkä suurin aikuisten värityskirjatrendi on mennyt ohitse, mutta edelleen värittäviä aikuisia on paljon ja kaupoissa on hyvät valikoimat aikuisten värityskirjoja. Ehkä yksi helpoiten saatava värityskirja on Kolmiokirjan julkaisema Aikuisten Värityskirja Wonderland, josta kurkistan nyt värityskirjasarjan seitsemänteen osaan. Osa 7 on myynnissä 19.7.2017 saakka ja uusi värityskirja ilmestyy 20.7.2017. Hintaa värityskirjalla on 6,95 e, joka lukee kirjan takakannessa. Kyseistä värityskirjaa löytyy ihan supermarketeistakin ja olen huomannut kyseistä värityskirjaa myös mm. Tokmannin lehtihyllyllä. Helposti ostettavaa kesälomapuuhaa siis! Alla muutamia poimintoja värityskirjasta:

 Värityskirjan kansi.

 Värityskirjan ensimmäinen värityskuva.

Värittämäni kukkaset. Vasemman sivun ankkuri on vielä kesken. En osaa päättää, millä väreillä värittäisi.

 Stabilon kuitukärkikynillä väritetyt kukkaset näkyvät ikävästi seuraavalla sivulla läpi. Siksi vähän valikoin, mitä kuvia väritän ja minkälaisilla väreillä. Tämä kuva ei ollut itselle niin mieluinen.

Tämä kissakuva on puolestaan yksi suosikeistani. Kokonainen sivullinen täynnä kissoja. Olisi todella mielenkiitoista nähdä, miten muut ovat värittäneet tämän kuvan. Onko kissat valkoisia, mustia, harmaita, ruskeita, oransseja? Onko joku tassu erivärinen kuin toinen, onko vaikka korvassa läikkä? 
Mahdollisuuksia on monia.

Kurkkaa muiden värittämiä kuvia ja lisää omasi Instagramissa #värityswonderland.

Kukkia kukkia...

Tässä myös esimerkki, kuinka kuitukärkikynät näkyvät kuvan toisella puolella. Lohikäärmeen lisäksi värityskirjasta löytyy mm. yksisarvinen, dinosauruksia, pääkalloja, kotka... Toki kirjasta löytyy myös ihmisiä, kukkia, söpöjä eläimiä, mandaloita ym. Todella monipuolen paketti siis kyseessä!

 Söpöt maatuskat.

Myös oikein pikkutarkkoja kuvia löytyy useampi.

Rentouttavia kesäpäiviä ja hyviä värityshetkiä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olit sitten tuttu tai tuntematon, kommentit ovat aina tervetulleita! :)