torstai 1. kesäkuuta 2017

Samaskorun suosikkejani + testissä korvakoruja

Samaskoru on monelle varmasti ainakin nimenä tuttu. Kyseessä on kotimainen verkkokauppa, josta löytyy monenlaisia koruja niin arkeen, kuin juhlaan. Itse olen nähnyt Samaskorun mainoksia todella paljon Facebookissa, jossa korukaupalla onkin jo hyvin tykkääjiä: yli 30 000. Sivuja onkin siinä mielessä kiva seurata, että pysyy hyvin mukana kaikista tarjouksista ja uutuuksista. Samaskorun Facebook-sivulle tästä. Tässä jutussa testaan Samaskorun korvakoruja ja poimin esiin muutamia omia suosikkejani valikoimasta.

Testissä korvakorut: säkenöivät sydämet ja kolme kukkaa:


Säkenöivät sydämetTykkään näistä korvakoruista todella paljon! Värit ovat todella kauniit, sillä hopeiseen ketjuun saa valita joko akvamariinin (kuvassa) tai rosen väriset sydämet. Hopean olen ainakin itselleni huomannut toimivan sekä värinä, että materiaalina. Korvakorut olivat helppo pujottaa ja ne pysyivät yllättävän hyvin korvissa. Kokeilin pitää korvakoruja myös yöllä nukkuessa ja tuloksena oli, että joinakin öinä korvakorut pysyivät, joinakin öinä toinen korvakoru oli kadonnut. Ja voin sanoa, ettei ollut helppoa löytää näin pieni ja siro korvakoru, joka olikin pudonnut lattialle! Itse pitäisin näitä korvakoruja sekä arjessa, että juhlassa, mutta en ehkä juurikin nukkuessa tai muissa vastaavissa tilanteissa, missä korvakorut voivat helposti pudota. Itse henkilökohtasesti olisin älyttömän onnellinen, jos saisin tällaiset korvakorut lahjaksi. Tässäpä siis lahjavinkki rakkaalle! Hintaa korvakoruilla on 29,90 e.

Kolme kukkaa: Samaskorun valikoimassa huomasin monia korvalehden koruja. Monelle varmasti herää kysymys, tarvitseeko näihin useamman reiän? Ei tarvitse, ihan yksi riittää. Korvakoru on vähän niinkuin U-kirjain. (Katso tarkempi kuva Samaskorun tuotetiedoista tästä) U:n toisessa sivussa on kukkaset, alaosa menee korvasta läpi ja toinen sivu on korvan takana. Itselläni meni jonkin aikaa, että sain korvakorut asettumaan kauniisti ja vasta muutaman käyttöpäivän jälkeen hoksasin, että U:tahan voi puristaa hieman, että koru pysyy paremmin paikallaan. Yhteistä näillä korvakoruilla ja Säkenöivillä sydämillä on ihanat värit ja sama hyvä materiaali, eli Sterling Hopea 925. Värejä löytyy merensinisen (kuvassa) lisäksi musta, punainen ja rose. Korut ovat kauniit ja herättävät huomiota erilaisuudellaan. Ei mitkään peruskorvakorut. En nyt muista lähtivätkö korvakorut nukkuessa paikaltaan, mutta asennossa eivät ainakaan yöllä pysyneet. Mutta eikös olennaista kuitenkin ole, että korut pysyvät hyvin päivisin, niinkuin pitää? Hintaa näilläkin korvakoruilla 29,90 e.

Huom! Korut saattavat olla myös tarjouksessa! Katso hinta korujen tuotetiedoista!

Ihania kissakoruja!

 Siro kissa sopii niin kaulaan, kuin korviin. Nämä ovat kissakoruista ehdottomat suosikkini. 
Materiaalia näissä koruissa on messinki. Hintaa kaulakorulla on 14,90 e ja korvakoruilla 12,90 e. 
Kaulakorua löytyy myös kiiltävänä ja korvakoruja löytyy myös ruusukullattuina.
Valikoimassa on myös muita kissakoruja. Myös koira-aiheisia koruja löytyy!

Muita suosikkejani:

 Uskollinen ystävä, sekä Unenturvaaja -kaulakorut (katso myös Unenturvaaja-korvakorut).
Uskollinen ystävä-kaulakoru on ruostumatonta terästä, ja hintaa korulla on 14,90 e.
Unenturvaaja-korut ovat korumetallia ja hintaa kaulakorulla on 14,90 e ja korvakoruilla 12,90 e.

HUOM! Samaskorulla on usein myös erilaisia tarjouksia! Sivulla on myös poistomyynti, jossa tarjoukset jopa -80%! Liittymällä VIP-listalle saat heti käyttöösi -10% alennuskoodin ja tilatessati yli 25 eurolla saat ilmaisen toimituksen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olit sitten tuttu tai tuntematon, kommentit ovat aina tervetulleita! :)