keskiviikko 5. huhtikuuta 2017

Kurkkaus Söpö.fi-verkkokaupan tuotteisiin

Söpö.fi on äskettäin avattu verkkokauppa, jonka tuotevalikoima keskittyy japanilaisiin askartelutarvikkeisiin. Valikoimasta löytyy toki muutakin pientä, kivaa ja ennenkaikkea söpöä, kuten avaimenperiä, laukkukoruja ja toimistotarvikkeita. Valikoima on vielä ehkä hieman pieni, mutta tarvikkeita löytyy mielestäni tosi kivoja mm. Fimo-askarteluun ja muuhun massailuun. Uusia tuotteita on kuitenkin tulossa, mitä odotan todella innolla! Ihanaa, että Suomessa on tarjolla vähän erilaisempiakin askartelutuotteita. Toivon todella, että kauppa menestyy! Alla muutamia esimerkkejä Söpö.fi:n valikoimasta:

 Askartelupakkaus Kutsuwa Waffles, 24,90 e. Japanilainen paperimassa-askartelupakkaus. 
Sisältää tarvikkeita miniatyyri vohveleiden tekemiseen.

 Tekokermavaahto Kutsuwa, valkoinen, 12,90 e. Koristeluun tarkoitettu pursotettava moussemainen paperisavi. Kiva tuote esim. jäätelöannosten tai muiden jälkiruokien koristeluun! 
Tarkennetaan vielä, että kyseessä on askartelutuote, ei syötävää! :) Saatavana myös pinkkinä.

 Jäätelömalja, 3 e / 5 kpl. Pieni jäätelömalja, jonka mitat ovat halkaisijaltaan n. 2,9 cm ja korkeus 3,3 cm. Jäätelömaljan ajatuksena on, että siihen voi esim. Fimo-massasta tehdä mieleisen jäätelöannoksen, jota voi käyttää koristeena tai vaikkapa kaulakoruna.

 Erilaisia silikonisia 3D-muotteja esim. askarteluun ja leivontaan. Kuvassa 4,90 e maksava 3-osainen kuppikakku muottisetti. Halkaisija n. 2,7 cm. Kestää jopa -24 asteesta +200 asteeseen!

 Tekoströsseli, 2,90 e. Kivaa esim. askarreltujen jäätelöannosten päälle!

 Sateenkaari sydämellä, 2,20e / 2kpl. Kiva koriste esim. koruun tai asusteeseen. Koko n. 3,2cm x 5,3cm.

Iso tikkari, 1,90 e. Voisin kuvitella tuotteen esim. kaulakoruksi tai kauppaleikkeihin. 
Kokoa tikkarilla on n. 4,5cm x 8cm.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olit sitten tuttu tai tuntematon, kommentit ovat aina tervetulleita! :)