sunnuntai 24. tammikuuta 2016

Aleshoppailuja kauppakeskuslahjakortilla


Sain isoveljeltäni joululahjaksi paljon toivomani kauppakeskuslahjakortin. Kyseessä on lahjakortti, joka käy Koskikeskuksessa, sekä useassa muussa kauppakeskuksessa. Lahjakortti käy lähes jokaiseen kauppakeskuksissa oleviin liikkeisiin. Suomessa kauppakeskuksia on mukana 6, mutta mukana olevia kauppakeskuksia löytyy myös Ruotsista ja Virosta. Lahjakortin saa ostettua kätevästi automaatista ja summa voi olla 10-250 euron väliltä. Todella helppo lahja siis, mikä varmasti ilahduttaa. Oma lahjakorttini oli 50 euron arvoinen ja päätin heti, että tulisin hyödyntämään sitä joulun jälkeisissä alennusmyynneissä. Tein paljon kivoja löytöjä ja säästin mukavasti rahaa. Ostoksilleni tuli hintaa n. 52,56 euroa. Jos kaikki tuotteet olisivat olleet normaalihintaisia, olisi summa ollut 85,40 euroa. Mukava 32,84 euron säästö siis.

Cubuksen pyjamavalikoimaa.

Ensimmäinen asia, mitä alennusmyynneistä lähdin hakemaan, oli pyjama. Joulun aikaan pyjamia on hyvin saatavilla ja heti joulun jälkeen niistä saa vielä alennustakin. Mieleinen pyjama sopivassa koossa löytyikin lähes heti kun menin Cubukselle sisään. Hyvää tuuria!  
Pyjama -30% 19,55. Norm. 27,95
Stabiloita ja muita kyniä Suomalaisessa kirjakaupassa.

Seuraava ostokseni oli Suomalaisesta kirjakaupasta. Iso pakkaus Stabilo kyniä. Kynät olivat ainoa normaalihintainen tuote, mitä ostin.
Kuitukärkikynät Stabilo Norm. 17,95.
Glitterin saalis.
Lopuilla lahjakortin rahoilla ostinkin sitten Glitteristä kaikkea pientä kivaa. Aluksi Glitterissä oli -50% alennusmyynti, missä kävin ensin, sekä myöhemmin vielä alennusmyynnissä, jossa alennusta oli peräti -75%. Glitterissäkin kävi hyvä tuuri. Etsin tiettyä sinistä sormusta parinakin kertana, enkä sellaista löytänyt oikeassa koossa. Myöhemmin kyseisiä sormuksia, vielä oikeassa koossa, oli ilmestynyt lisää, vieläpä tähän isoon alennukseen. Myös sydänriipusta olen miettinyt todella pitkään, ja nyt sen ostin, kun alennus oli niin iso. Kaulakorun ketju on omaan makuuni ehkä pieni, mutta äkkiäkös sen vaihtaa pidempään. :)
Hiussolki -50% 2,45 Norm. 4,90. 
Hiuslenkki -50% 2,95 Norm. 5,90.
Rintaneula -50% n. 4,95 Norm. 9,90.
Kaulakoru -75% n. 2,98 Norm. 11,90. 
Sormus -75% n. 1,73 Norm. 6,90.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olit sitten tuttu tai tuntematon, kommentit ovat aina tervetulleita! :)