maanantai 14. joulukuuta 2015

Jouluiset kirpputorilöydöt (Rovaniemi)


Joulun aikaan myös kirpputoreille rupeaa ilmestymään erilaisia jouluun liittyviä juttuja: koristeita, vaatteita, leivonnaisia, kortteja ym. Piipahdin vähän aikaa sitten Rovaniemellä ja kävin suosikki kirpputoreillani tutkimassa, mitä kaikkea jouluun liittyvää muiden löytöjen lisäksi kirpputoreilta saattaa löytää.


 Vintikin löytöjä. Klikkaamalla näet kuvat suurempana.

Vintikissä huomasin heti ensimmäisillä kirpputoripöydillä erilaisia tonttulakkeja, sekä jouluisia leivonnaisia. Joiltakin pöydiltä saattoi löytää itsetehtyjä kortteja, sekä kivoja koristeita. Kirpputorin lopussa oli myös paljon uutta tavaraa, jossa oli monenlaisia koristeita, kortteja ja lahjapusseja. Mukaan Vintikiltä tarttui itselleni pienet tonttukoristeet lahjaksi äidille, sekä paristokäyttöiset tuikkukynttilät itselle.


 Varastotien löytöjä.

Varastotien Kirpputori ihmetyttää joka kerta, kun siellä käyn. Miten kirpputori voi olla niin älyttömän iso, ja miten kaikissa pöydissä voi olla aina tavaraa? Jouluisia löytöjä kirpputorilla oli vaikka mitä, sekä uutta että vanhaa. Koristeita, valmiita lahjapakkauksia, kortteja... Kuten Vintikillä, myös Varastotien kirpputorilla on oma alueensa, jossa on pelkästään uusia tuotteita.

Tykkään kummastakin kirpputorista tosi paljon, koska kirpputorit ovat isoja ja niissä on monipuolinen valikoima uutta ja vanhaa. Olen aikaisemminkin kirjottanut näistä kirpputoreista, mutta edelleen suosittelen kumpaakin, jos kirpputoreista pitää ja Rovaniemellä käy. Varastotien kirpputori on oikeasti niin valtava, että jos siellä haluaa rauhassa katsella, kannattaa varata kunnolla aikaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olit sitten tuttu tai tuntematon, kommentit ovat aina tervetulleita! :)