perjantai 6. marraskuuta 2015

Hullujen Päivien shoppailut

Hullut päivät. Ne ovat ihan kirjaimellisesti hullut. Hullusti ihmisiä hullujen hintojen perässä ja vaikka tavaraakin on hullusti, sitä ei riitä kaikille. Osa ihmisistä jonottaa peräti heti aamulla klo 7 tavaratalon ovilla tai sitten netissä tähystämässä, koska tuotteita on mahdollista lisätä ostoskoriin. Mitä Tampereen tavaratalossa tein havaintoja, huomasin että naisia kiinnostaa eniten kaikki merkkivaatteet, asusteet ja kosmetiikka. Miehiä näkyi lähinnä elektroniikkapuolella tai naisten kauppakassien kantajina. Lapsia puolestaan näkyi, missäpä muuallakaan, kun leluosastolla. Ja kauheasti mammoja oli penkomassa lastenvaatteita. En tiedä, mikä niissä merkkilastenvaatteissa kiehtoo? Onko se pelkkä merkki vai ovatko ne sitten oikeasti niin laadukkaita? Kävin tavaratalossa aika pikaisesti. Laukku oli se ykkösjuttu ja ajattelin hieman vilkaista, mitä Akateemisen kirjakaupan puolella on tarjolla. Kyllähän sieltä jotain kivaa löytyi!

 
Desigual laukku: Laukku oli se, mitä Hulluilta Päiviltä lähdin hakemaan. Kuvastosta olin jo katsellut, että olisi kiva Desigualin laukku myynnissä kohtuulliseen hintaan: 42,90 e. Desigualin nettisivuilla saman laukun hinta on peräti 84 euroa. Laukussa on kaikki, mitä laukulta kaipaan: kiva ulkonäkö, sopiva koko, taskuja sekä olkahihna. Monet ystävistäni tietävät varmasti lempivärini: sinisen eri sävyt, etenkin vaaleansininen ja turkoosi, sekä musta ja hopea. Tässä laukussa niitä on kaikkia, paitsi hopeaa. Esim. vetoketjut ym. ovat tavallista hopeaa tummempia. Sinisen eri sävyjä on paljon ja mm. kaikki nahkaosat ovat mustaa. Sisällä oleva vuorikangas on ihana turkoosi. Pitää ottaa pian laukku koekäyttöön! :)


Korttipohjia: Korttipohjat olivat Akateemisesta Kirjakaupasta pieni löytö. Monesti kun askartelua harrastaa niin tulee välillä myös kortteja tehtyä ja lajitelmassa on sopivia sävyjä niin joulukortteihin kuin sitten muihinkin kortteihin. Pakkaus, joka sisältää 70 korttia, maksoi 2,50 e.
Värikynät: Kyseessä eivät olekaan mitkään ihan perusvärikynät, vaan värikynät, joissa on samassa kynässä kolmea eri sävyä. Jotenkin näihin värikyniin heräsi mielenkiinto ja mielessä oli vaan ajatus, minkälaisia kuvia näillä sitten saakaan? Pitää kokeilla vaikkapa johonkin aikuisten värityskuvaan. Värikynät oli kuitenkin loppujenlopuksi aika arvokkaat: 11,90 e.


Heijastimia: Heijastimet tulevat oikeastaan askarteluihin, joista mahdollisesti tulee myöhemmin blogiin juttua. :) Todennäköisesti toinen tulee itselle, toinen lahjaksi. Yhdellä heijastimella hintaa 2,90 e.
Brunbergin suklaasuukkoja: Itse tykkään näistä kovasti, ja rupesin miettimään, että isosta laatikollisesta piisaisi hyvin myös perheenjäsenille jälkiruokaherkut. :) 25 Suukon laatikko 5,95 e.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olit sitten tuttu tai tuntematon, kommentit ovat aina tervetulleita! :)