tiistai 1. syyskuuta 2015

Miniapteekki kukkarossa


Elämä on opettanut, että koska vaan voi sattua mitä vain. Mitä jos koulussa iskisi hirveä päänsärky? Entä jos yhtäkkiä iskisi kovat allergiaoireet? Tai jos jalkaan tulisi rakkula? Joku voi ajatella, että onpa paljon jossittelua, mutta kyllä miniapteekille on välillä käyttöä ollut. Ei välttämättä aina itselle, mutta tietysti kavereita autetaan, jos vaikka särkylääkkeelle on tarvetta. Koska miniapteekin tuotteet ovat niin pieniä, laitoin tuotteet kivaan pieneen kukkaroon. Esittelen tässä, mitä omasta miniapteekistani löytyy:


Burana 400mg - Särkylääke: Buranaa löytyy useampi kappale. Itselläni ainakin, jos päänsärky iskee, niin pienempään voi piisata 1 tabletti, mutta kovaan särkyyn menee 2. Särkylääkettä voi välillä kaivata myös kaverit, joten on hyvä, että jollain on sellainen tarjota. 

Histec 10mg - Allergialääke: Ehkei itselle niin tarpeellisia, mutta näissäkin ajattelen kavereitani. Joillekin voi vaikka siitepölystä tulla oireita, joita lääke toivottavasti helpottaa.

Imodium Plus 2mg/125mg - Ripulilääke: Onneksi ei ole ollut itselläni käyttöä, eikä toivottavasti tule.

Henkilökohtainen lääke: Joillain ihmisillä on tarvittaessa otettavia lääkkeitä, joita pitää mukanaan. Lisäsin omani samaan kukkaroon, missä muitakin apteekkituotteita.

Laastareita: Joskus, kun vaikka paljon kävelee, niin on inhottavaa, jos jalkaan tulee rakkula. Laastari on silloin tarpeellinen. Tietty, jos pieni haavakin tulee niin tottakai laastari suojaa.

Kosteuspyyhe: Kyllä itse sanoisin, että kosteuspyyhekin voi olla eräänlaista ensiapua: nimittäin kovilla helteillä. Itseäni ainakin rupeaa helteillä ahdistamaan ja tulee tukala olo, mutta kun kosteuspyyhkeellä pyyhkii kasvot, olo virkistyy edes vähän. Kosteuspyyhe on myös kätevä, jos kädet ovat likaiset eikä pesumahdollisuutta ole.

Kuukautissuojia: No, naiset kyllä tietävät…

Tällainen on siis oma miniapteekkini, mutta sisältöhän voi olla muilla vaikka minkälainen. Miniapteekki kukkarossa on tosi näppärä esim. laukkuun tai reppuun! :)

1 kommentti:

Olit sitten tuttu tai tuntematon, kommentit ovat aina tervetulleita! :)