sunnuntai 20. syyskuuta 2015

Kahdeksan naisen VIP-ilta Helsingissä

Yhtenä päivänä ihmettelin Instagrammissa saamaani viestiä Voice radiokanavalta: olin voittanut VIP-loossin Hernesaaren rantaan. "Ai oonko mä tälläseen osallistunu?" oli ensimmäinen ajatukseni. Myöhemmin rupesin selvittämään, mistä ihmeestä oli kysymys. Olen kova tykkäilemään kuvista Instagramissa. Olin tykännyt jostakin Voicen kuvasta, jossa oli samalla kilpailu, jossa kaikkien tykänneiden kesken arvottiin VIP-loossi. En siis tajunnut tykätessäni, että osallistuin johonkin kilpailuun. No, tottakai palkinnon otin kuitenkin vastaan, mutta rupesin sitten miettimään, mitä ihmettä sillä tekisin. Helsinkiin olisi matkaa ja loossi olisi kymmenelle hengelle. Mistä ihmeestä sellaisen porukan saisin kasaan? Rupesin miettimään erilaisia vaihtoehtoja. Ensimmäiseksi tuli ajatus, että antaisin voiton tuttavalle. Sitten mietin, että antaisin voiton hyväntekeväisyyteen. Pikkuhiljaa mieleeni tuli ajatus omanlaisesta hyväntekeväisyystempauksesta: pitäisin VIP-loossin itselläni ja kutsuisin mukaan ihan tuntemattomia naisia, jotka haluaisivat tutustua uusiin ihmisiin ja kaipaisivat irtiottoa arjesta. Naisia siksi, että yhdistäisin iltaan myös Glitterin VIP-illan, jossa naiset pääsisivät shoppailemaan koruja ja asusteita alennettuun hintaan sekä saamaan stailaus- ja hiusopastusta. Olen aina halunnut pitää sellaisen VIP-illan, mutta en ole saanut sopivaa porukkaa kasaan. Kun kysyin facebookissa ihmisiltä, olisiko tällaiseen iltaan kiinnostusta, innostuneita vastauksia tuli valtavasti. Siitä se ajatus sitten lähti...

 Vaikka iltaa vietettiin syyskuussa, sää, tunnelma ja näkymät olivat kesäiset.

Järjestin VIP-illan lauantaina 12.9. Alunperin ilmoittautuneita oli 10, mikä oli maksimi, mutta moni joutui perumaan viimehetkellä. Onneksi kuitenkin saimme porukkaan 3 uutta naista, joten iltaa vietettiin kahdeksan naisen voimin. 

Tarjolla oli vaikka mitä!

Ilta alkoi siis Hernesaaren rannasta klo 15, jossa meitä odotti voittamani VIP-loossi. Varmaan jokainen nainen hämmästyi hieman, kun tarjottavia alettiin tuomaan pöytään: kivennäisvettä, mehua, kokista, 2 pulloa viiniä, viinaa ja limeä. Näistä sai kukin valita mitä haluaa ja tehdä omia drinkkejään. Itse pysyin ihan kokislinjalla, koska en alkoholia käytä. Myöhemmin pöytään tuotiin myös ruokaa: mozarellatikkuja ja jalapenopalloja dippeineen. Oli hyviä! Itseasiassa oli hyvä, että porukassa oli vain 8 henkeä, sillä loossiin mahtui juuri hyvin 8 henkeä ja tarjoilut piisasi hyvin. Kymmenellä hengellä olisi voinut tulla ahdasta. Kun olimme nauttineet tarjoiluista ja kello alkoi lähestymään viittä, rupesimme siirtymään bussipysäkille, josta lähtisi bussi kohti keskustaa ja Citycenterin Glitteriä. 

Pikakampauksia, stailausta, shoppailua... Siitä on Glitterin VIP-ilta tehty.
Citycenterissä meitä odotti siis Glitterin VIP-ilta. Aluksi saimme lasilliset limpparia ja myyjät esittelivät Glitteriä ja sen toimintaa. Illan aikana saimme tuotteille -25% alennuksen sekä stailaus- ja hiusopastusta. Oli kiva sovitella tuotteita ja katsoa kampausideoita. Mukavaa oli nähdä myös, että vieraatkin viihtyivät. Aika meni yllättävän nopeasti. Lähtiessä jokainen vieras sai yllätyksenä ilmaiseksi haluamansa kynsilakan ja itse sain illan järjestäjänä valitsemani korun. Valitsin mustan ketjukaulakorun. 
Jännitin koko iltaa todella paljon, sillä en ole koskaan aikaisemmin järjestänyt mitään vastaavaa. Ilta meni yllättävän hyvin ja näin jälkeenpäin olen tosi iloinen illasta, sillä naiset keihin illan aikana tutustui, haluaa nähdä toisiaan myös tulevaisuudessa. Ilta oli siis enemmän kuin onnistunut. Uusien tuttavuuksien saaminenhan se illan idea olikin.
Kiitokset Voice, Hernesaaren ranta, Glitter ja etenkin kaikki ihanat iltaan osallistuneet naiset! <3

Lue myös Inkan kirjoittama juttu illasta!

2 kommenttia:

  1. Päivä oli todella mukava ja vaikka hieman extempore se järjestettiin, niin kaikki sujui hienosti ja oikein sutjakasti... :) Ja ihania mimmejä tuli todellakin tavattua... Pidetään yhteyttä... <3

    VastaaPoista
  2. Ilta oli kyllä todella mukava, oli kiva päästä mukaan! <3

    VastaaPoista

Olit sitten tuttu tai tuntematon, kommentit ovat aina tervetulleita! :)