maanantai 21. lokakuuta 2024

Tunnelmia kesältä 2024 osa 3 - elokuu

Syksy on pitänyt sisällään niin monenlaista ohjelmaa, että blogin kirjoittaminen on jäänyt vähemmälle ja kesälomatunnelmien elokuun julkaisu on unohtunut täysin! Vaikka tätä kirjoittaessani on jo lokakuu, haluan kuitenkin kirjoittaa elokuun kesätunnelmista, että saan tänäkin vuonna kesän juttusarjan täyteen!

Elokuun vietimme perheeni (mies ja kissa) kanssa lähinnä kotioloissa. Toki teimme jotain pienempiä reissuja esim. Jyväskylään. Lisäksi arki alkoi, kun mieheni palasi töihin ja itse löysin uuden harrastuksen musiikin tuottamisesta!

Alla vielä hieman elokuun tunnelmia.


Kesän ensimmäinen ja viimeinen jäätelökioskijäätelö. En muuten olisi malttanut ostaa, mutta kun jäätelöitä myytiin loppukesästä puoleen hintaan ja lisukkeet kaupan päälle, niin hinta ei enää päätä huimannut. Kuvassa vaniljapehmistä lakritsikastikkeella ja strösselillä.


Löysin Youtubesta valtavasti erilaisia askarteluideoita, joista päätin lähteä kokeilemaan kukkia suodatinpusseista ja piippurasseista.


Yhtenä iltana vietimme lautapeli-iltaa, johon kuului Kimble, Tilkkutäkki ja Afrikan tähti. Afrikan tähti oli yllättävän jännittävä, sillä Afrikan tähti löytyi viimeisestä mahdollisesta paikasta. Jos ihmettelet miksi pelini näyttää erikoiselta, kyseessä on Afrikan tähden erikoispainos.


24.8. vietettiin Ukrainan itsenäisyyspäivää. Veimme vauvanvaatelahjoituksen Apua Ukrainaan ry:lle ja poikkesimme myös Jyväskylän keskustassa itsenäisyyspäivän tapahtumassa. Tapahtumassa oli erilaisia palveluita ja myyntituotteita, joiden tuotot ohjattiin Ukrainan auttamiseksi.


Laku-kissan kotiintulopäivää vietetään 4.8. Koska Lakun syntymä-aika ei ole tiedossa, vietämme tuolloin myös Lakun syntymäpäivää. Laku sai Mustista ja Mirristä mieluisan lahjan - kissanminttuleluja!


Rakastan Haanpään kesäkahvilaa, jota kutsun myös alpakkapaikaksi. Monesti olemme mieheni kanssa miettineet, että pitäisi joskus käydä syömässä siellä hampurilaisateriat - tuoksu ja näky kun on aina niin herkullinen. Ja ruokahan oli ihan super hyvää!


Tänä vuonna alpakkapaikassa päästiin ihailemaan myös pikkualpakoita, kun alpakoita syntyi kesällä peräti kaksin kappalein: Aaron ja Antonio.


Laku-kissa voi hyvin ja on usein arjen askareissa mukana! :)


Elokuun lopussa nettiin alkoi ilmestyä ilmoituksia, miten ihmisillä on ylimääräisiä omenoita, joita saisi hakea. Muistelin, että myös mieheni siskolla on omenapuu ja ajattelin kysyä, onkohan hänelläkin samaa ongelmaa, että omenoita olisi liikaa? No, saatiinhan me niitä iso ämpärillinen ja pyöräytimme 3 omenapiirakkaa. Olisi varmasti piisannut vielä moneenkin!
 
Syksyni on lähtenyt hyvin käyntiin. Löysin tosiaan musiikin tuottamisesta uuden harrastuksen, jota käyn kerran kahdessa viikossa opiskelemassa Jyväskylässä. Lisäksi aloitin verkko-opinnot Etelä-Savon Ammattiopistossa. Käyn kurssia, jonka teema on tekstiililajittelun osaaja. Odotan todella innolla lähestyvää talvea ja joulua, eli kesää ei ole siis ihan heti ainakaan ikävä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olit sitten tuttu tai tuntematon, kommentit ovat aina tervetulleita! :)