lauantai 15. helmikuuta 2020

Astetta hienommat sukat omista kuvista - yhteistyössä Kaiffari + etukoodi!

Rakastan erilaisia personoituja tuotteita. Mielestäni on kyllästyttävää, kun aina kaikilla näkee samanlaisia tuotteita ja harvat uskaltavat oikeasti olla persoonallisia ja hassutella, oli kyseessä sitten vaikka oma tyyli tai kodin sisustus. Persoonallinen tuote voi olla jotain hyvin pientäkin, mikä kuitenkin herättää nopeasti ihmisten mielenkiinnon ja kiinnostuksen, että ompas kaunis/hauska/persoonallinen tuote ja kiva idea! Kun yksi on teettänyt kivan ja persoonallisen tuotteen, monesti tuleekin heti kyselyä, että mistä noita saa? 

Vähän aikaa sitten huomasin netissä Kaiffari-nimisen yrityksen mainoksen, joka valmistaa sukkia asiakkaiden lähettämistä kuvista. Kuva voi olla oikeastaan mitä vaan, mutta pääasiassa kuvat ovat olleet ihmisistä ja lemmikeistä. Valikoimassa on tällä hetkellä yhdeksää erilaista kuosia, joissa on myös eri värivaihtoehtoja. Rupesin miettimään että voi hitsi, miten hauskat sukat saisikaan esim. Laku-kissasta!

Laku-kissa koristaa Kaiffarin Ihana- ja Lumitalvi -sukkia.

Koska olin hieman epävarma sopivista kuvista, lähetin Kaiffarille useamman kuvan Lakusta ja kysyin heidän mielipidettä, onko kuvat sopivia sukkiin. Tämä lähinnä siksi, että mustasta kissasta on vaikea saada hyviä kuvia ja harva kuva on otettu kovin läheltä Lakua. Sopivat kuvat kuitenkin löytyi ja lähettämäni Lakun kuvat toimii loistavasti sukissa! Siniset sydänsukat ovat mallia Ihana, kun taas lumihiutaleet löytyy verkkokaupasta nimellä Lumitalvi. Kummassakin sukkaparissa on kaksi eri nassua, eli kaksi eri kuvaa Lakusta. Oli nassuja sitten yksi, kaksi tai kolme, väitän että ihanat sukat silti olisivat!  Sukkiinhan voi keksiä vaikka mitä: yksi tai monta lemmikkiä, kuvia omista lapsista, oma naama, oma ja puolison naama... Sukathan olisi myös mitä mainion lahjaidea, jonka voi hyvin lähettää myös kirjekuoressa!

Sukista tuli niin suloiset! <3

Kaiffari on hassu, pieni designpaja Keravalta, jonka verkkokauppa aukesi tammikuussa 2020. Toistaiseksi valikoimassa on vain sukkia, mutta suunnitelmissa on myös jotain uuttakin! Itse sukat ovat ulkomailta, mutta kustomointi ja paino tapahtuu Suomessa. Omasta mielestäni sukat tuntuvat hyvältä jalassa ja koot ovat paikkaansa pitäviä. Oma kokoni on 38, joten tilasin sukat kokoa 35-38 ja olivat sopivat. Ehkä ongelmana näissä sukissa tulee olemaan, että malttaano näitä käyttää kun ovat niin ihanat!


Mm. tätä Lakun kuvaa käytettiin sukissani.

Toinen sukissa käytetty kuva.

ETUKOODI! Nyt jokaisella teistä on hyvä mahdollisuus päästä tutustumaan näihin ihaniin personoituihin sukkiin, nimittäin koodilla: "venla" saat 20% alennuksen Kaiffari.com verkkokaupasta! Koodi on voimassa helmikuun 2020 loppuun asti. Mikäli jokin mietityttää, kannattaa lukea Kaiffarin usein kysytyt kysymykset ja tarvittaessa ottaa rohkeasti yhteyttä Kaiffarin verkkokauppaan! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olit sitten tuttu tai tuntematon, kommentit ovat aina tervetulleita! :)