sunnuntai 30. kesäkuuta 2019

Särkänniemen huvilaitteissa, Akvaariossa ja Näsinneulassa 2019

Särkänniemi-päivämme alkoi kesäkuun ensimmäinen päivä klo 11 oltuamme ensin tunnin Koiramäessä ihastelemassa ihania eläimiä ja Koiramäen tunnelmaa. Klo 12 huvilaitteet aukesivat, joissa viihdyimmekin sitten melkein koko loppu päivän. Oli ihanaa päästä Särkänniemeen ja olen super-kiitollinen Särkänniemelle tästä yhteistyömahdollisuudesta. Kyllä kerran kesässä pitää jonnekkin päästä huvittelemaan! Edellisestä Särkänniemen huvilaitekäynnistä olikin jo useampi vuosi aikaa ja en ollut käynyt esim. Hypessä tai tämän kesän uutuuslaitteessa BOOMissa. Otimme Särkänniemi-rannekkeista koko päivän kaiken ilon irti. Omia suosikkilaitteitani ovat BOOM, X, Tyrsky, Keinukaruselli, Troika ja Tornado. Vaikka hurjista laitteista pidänkin, jotenkin Hype ei ollut omaan makuuni. Laite liikkui turhan nopeasti ja siten myös kyydit olivat nopeasti ohi. 

Uutuuslaite BOOMiin meno jännitti. Linnanmäellä olevat Raketti ja Kingi eivät ole omia suosikkejani, joten en oikein tiennyt mitä odottaa: olisiko BOOM samanlainen? Ei ollut, vaikka niin voisi luulla. BOOM meni "pehmeästi" ylös, eikä hiljaa tai rakettimaisesti lujaa. Vaikka laite on korkea, se ei ollut niin korkea mitä kuvittelin. Ajattelin, että pelkäisin laitteessa, mutta kävin laitteessa peräti kaksi kertaa ja nauroin, koska oli niin hauskaa! Ei siis kannata vetää johtopäätöksiä Linnanmäen laitteista. 

Lopuksi kävimme vielä Akvaariossa ja Näsinneulassa. Ajattelin, että Akvaario olisi tylsä paikka, missä on vain perus akvaariokaloja, mutta yllätyin positiivisesti, kun joukossa oli paljon erikoisia kaloja ja lisäksi liskoja, valtava käärme ja kilpikonnia! Näsinneulassa puolestaan olen käynyt useita kertoja ennenkin, mutta on se aina yhtä upea paikka!

X on yksi suosikkilaitteistani!

Kulkuneuvomme Kantti X Kantti -laitteessa.

Auto Racing -laitteessa odottelemassa koska päästään ajaan!

X-Burgerin juustoateria, hintaa 7,90 e. Olin kyllä tyytyväinen ranskalaisiin ja limuun, mutta hampurilaisen pihvi oli pettymys: ihan kuin kaupan valmis pihvi! Onneksi Särkänniemessä on paljon muitakin ravintoloita ja herkkupisteistä, mistä valita.

BOOMista oli upeat näkymät!

Candy Corner -karkkikaupassa monenlaista karkkia!

Tornadossa on aina hyvät kyydit!

Särkänniemessä on paljon kivoja yksityiskohtia. Tätä hanaa monet pysähtyvät ihmettelemään, että miten tuo on mahdollista? Siinä on hyvin yksinkertainen juju...

Akvaariossa oli jos jonkinlaisia kaloja!

Kilpikonnia! <3

Näsinneulasta näkee hyvin uutuuslaite BOOMin korkeuden.

Hyvät näkymät Tampereelle!

Iso kiitos vielä Särkänniemelle yhteistyöstä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olit sitten tuttu tai tuntematon, kommentit ovat aina tervetulleita! :)