lauantai 28. joulukuuta 2013

Vuoden 2013 suosikki levyni

Jannika B - Kaikki rohkeus: Ihailen suunnattomasti sitä, miten paljon Jannika on tehnyt töitä unelmansa, eli musiikiuran eteen. Jannikan esikoislevyllä on paljon hyviä kappaleita, esim. "Onnenpäivä" ja "Hulluksi onnesta" on tosi ilosia, pirteitä biisejä mitkä tuo hyvää fiilistä. Sanoisin, että yksi vuoden parhaista tulokkaista, ellei paras?

Jenni Vartiainen - Terra: Tykkään myös jokaisesta Jenni Vartiaisen levystä, ja arvostan sitä suuresti, että kun levyä tehdään, sen kanssa ei hätiköidä, vaan vaikka sitä aikaa menisikin useampi vuosi levyn tekoon niin tärkeintä on hyvä lopputulos, ja hyvä lopputulos tästäkin Jennin levystä tulikin, sillä ei kauaa mennyt kun Jennin levy myi jo platinaa.


Haloo Helsinki - Maailma on tehty meitä varten: Oon tykänny jokaisesta Haloo Helsingin levystä eikä Maailma on tehty meitä varten ole poikkeus. Hyviä kappaleita on paljon enkä yhtään ihmettele bändin suosiota, bändin musiikki on sellasta mistä monet tykkää: niin nuoret kun vanhat, miehet kun naiset. Levystä on tehty myös platinapainos joka sisältää ekstrabiisejä sekä dvd:n.

Skillet - Rise: Skillet on yhdysvaltalainen rockbändi, ja ihmettelen tosi paljon kun Skillet:iä ei soi radioissa tai oo muuten suomessa suositumpi? Skilletiltä on ilmestynyt monta albumia, mutta parhaimmat on tuorein Rise levy sekä Awake vuodelta 2009. Jos rockmusiikista tykkää niin kannattaa katsoa vaikkapa youtubesta bändin kanava tai kuunnella bändiä spotifystä.


PMMP - Hitit: Pitkään olen kaivannut PMMP:ltä kokoelmalevyä, ja vihdoin sellanen ilmestyi, nyt kun PMMP lopetti ja kokoelmalle saatiin myös uusin ja viimeinen PMMP:n kappale, "Valloittamaton". Kokoelmalevyn mukana tulee myös dvd jossa on tavastian keikka vuodelta 2010 sekä paljon ekstroja.

Neljä Ruusua - Poplaulajan vapaapäivä - 20 suurinta hittiä: Seuratessani Vain elämää sarjan toista tuotantokautta, jossa Ilkka alanko oli mukana, huomasin miten hyvä laulaja Ilkka alanko on ja muistin miten paljon neljällä ruusulla on hyviä kappaleita. Hyvä, että ilmestyi levy, missä on vaan ne kaikista parhaimmat kappaleet!


1 kommentti:

  1. Skillet tuskin saavuttaa suurta suosiota euroopassa ylipäätään, kun ovat avoimesti kristitty bändi. Aika harvoin moiset menestyvät, POD taitaa olla suosituin kristillinen rock-bändi. Eikä se nyt mikään kovin hyvä edes oikeastaan ole, aika geneeristä teinirokkiahan nuo soittavat.

    VastaaPoista

Olit sitten tuttu tai tuntematon, kommentit ovat aina tervetulleita! :)