tiistai 6. elokuuta 2013

Glitterin juhlissa


Ensinnäkin iso kiitos Joannalle että antoi mahdollisuuden osallistua näihin juhliin. Bloggaajat Joanna, Annika O, Niko sekä Aadaliina sai kukin kutsua 8 henkilöä (+avecit) näihin juhliin blogeihin kirjotettujen perustelujen perusteella. Teemana juhlissa oli back to school, eli takaisin kouluun, johon itsekkin olisi siis tarkotuksena palata.

Aluksi vierailijat sai halutessaan mennä valokuvaan kaverinsa tai vaikka haluamansa bloggaajan kanssa, paikalla oli oikea valokuvaaja. Itse en oikein kuvissa olemisesta niin välitä, mutta kuvia tykkään kyllä itse ottaa. Kun kuvat oli otettu, päästiinkin tarjoilujen pariin. Tarjolla oli erilaisia subway-leipiä, karkkia, keksejä, limua... Aikaa ennen Kristiina Wheelerin esiintymistä oli jonkunverran, jolloin kerkesi kiertelemään kauppaa ja hyödyntämään illan aikana olleita tarjouksia ja osallistumaan koruarvontaan. Kukin bloggaaja, Joanna, Annika, Niko ja Aadalina oli saanut stailata yhden korusetin. Kilpailuun osallistujat valitsi mieleisimmän setin ja yksi onnekas voitti valitsemansa setin. Itse tykkäsin eniten Annikan setistä, mutta ylläri ylläri, Nikon setti vei voiton.


Lopulta Kristiina Wheeler tuli siis esiintymään. Keikka oli akustinen, enkä aikasemmin tiennyt koko Kristiinasta mitään, mutta tykkäsin kyllä tosi paljon Kristiinan kappaleista ja Kristiinan laulusta ja esiintymisestä. Kristiina oli myös tosi ilonen ja otti hyvin faninsa huomioon. Kun Kristiina oli esiintynyt, arvottiin aikasemmin mainitsemani korusetti ja lähtiessä liikkeestä sai vielä pienen yllätyskassin mukaan. Kassi sisälsi glitterin kampausoppaan (joita saa ilmaseksi myymälöistä), avainkaulanauhan sekä granit kaupan kynän, esitteen ja pari karkkia.


Tykkäsin kyllä olla paikalla, vähän ehkä väkimäärä pienessä liikkeessä laittoi ahdistamaan ja koska pienessä kaupassa on paljon ihmisiä, ei ilmakaan oo sillon mikään parhain. Välillä pitikin käydä myymälän ulkopuolella vilvottelemassa. Toivottavasti jotain vastaavia tapahtumia saataisiin tulevaisuudessa myös muille paikkakunnille?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olit sitten tuttu tai tuntematon, kommentit ovat aina tervetulleita! :)